ECONOMIA REVOLUCIONARIA

Cal lluitar contra la destrucció de l'economia mundial pel poder anglo-nordamericà. NO es pot permetre destruir un país com l'Iran simplement perquè aspire a ser una potència industrial ni es pot conspirar contra japó, frança i alemanya per ser potències industrials. Es nota que  satanàs i el ordre material del tot-ment- la ment ha substituït al matrix que jo llei de salvació universal qui fou Cecil Rhodes vaig instal.lar per canalitzar el poder de la supremacia anglo-saxona al món per crear les bases d'una civilització mundial que unira la humanitat en un poder central.

          Estic en contra del poder nord-americà i de l'us del poder anglosaxó per crear una dictadura mundial que només beneficia el 1% . NOrd-Amèrica hauria de demanar perdó a Alemanya per l'holocaust alemany de 3.870.000 de persones i hauria de retirar-se del Japó demanant perdó per les bombes atòmiques de hirossima i nagasaki . Propose la fi de l'hegemonia nord-americana , però no per a humiliar NOrd-Amèrica , com ella ha fet amb Rússia , sinó la transformació d'una societat de desigualtats en un estat socialdemocrata liberal similar a França. Suècia es el meu model de país socialista per a ser aplicat a la resta del món amb l'aplicació de la nova economia bioeconòmica.

           Cal desenvolupar una economia del benestar de serveis multiples en països rics de bioeconomia . POse com example el Congo-Zaire que pot finançar un estat de benestar com jo defense. Amb una riquesa de 9,592 bilions de $ menys el 1% que servirà per finançar l'organització Terra i el fons de desenvolupament planetari : uns 95.000 milions de $ que serviran per ajudar a altres països no rics en recursos bioeconòmics i finançar la senaduria organ de decisió de la futura república terrestre que estarà encarregada de fer la negociació amb la confederació intergalàctica . Aquests 9, 495 bilions de $ finançaran una societat desenvolupada i un estat de benestar socioeconomic superior al d'Europa. Se finançarà l'educació , la salut, els serveis públics, una economia neomarxista liberal de lliure mercat regulat per un estat socialista similar al estat suec . Es potenciarà l'energia nuclear per fer del congo-zaire una França superior  . En una primera fase se crearan les infraestructures necessaries per fer possible un estat de benestar que suposarà inversions milionaries per tal de garantir una nova societat congo-zairenya. L'estat socialista congozaireny pagarà els estudis de milers de ciutadans en universitats del primer món al qual està destinat a pertanyer el congo-zaire. Distribuirà una targeta entre els ciutadans per finançar les seues necessitats bàsiques . Pagarà les noves cases dels ciutadans . Un parella de rovensans rebrà un pis, un cotxe i un viatge internacional per la seua nit de noses . Es potenciarà una economia de serveis per tal de desenvolupar una economia aeroespacial que siga la base industrial de la futura potència del Congo-Zaire . És possible desenvolupar una economia de serveis que no implique més contaminació en una primera fase de desenvolupament . Com hi haurà capital de consum serà possible adquirir vehicles híbrids i elèctrics . Així un major desenvolupament no implicarà més contaminació en la primera fase. En la segona fase l'economia haurà desenvolupat els potencials mercats de telecomunicacions, serveis multiples com per example tendes de ropa, restaurants, turisme; construcció de gratacels. En la segona fase s'hi instal.laran empreses d'electrodomèstics, aerospacial , vehicles a motor,.... Es poden crear spas, centres de bellesa i massatges. Es crearan centres d'investigacions com un cern africà.  Europa deixarà de ser l'objectiu de l'inmigració africana per convertir-se en l'objectiu del turisme africà i l'educació africana en una primera fase dependrà del primer món per canviar i substituir Europa com a centre d'oportunitats educatives en una segona fase. El congo-zaire serà una potència bioeconòmica-aeroespacial.   

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...