ECONOMIA REVOLUCIONARIA

LES EMPRESES

                La revolució econòmica que proposa implica la viabilitat de milers empreses. Els diners que se paguen pel mal concepte dels sous es pot invertir en la modernització de l’empresa. Els milions de € que se estalviaran les empreses acceptant la meua concepció del treball serviran per fer viable l’empresa i tindre majors beneficis . El fet que els sous siguen pagats pel banc central de cada estat implica que les empreses destinaran diners a pagar la seguretat social. El mes segur serà que els estats augmenten els impostos de la seguretat social per garantir les pensions, l’atur i la sanitat. A Europa la qualitat de vida s’imposarà perquè es garantirà el futur de les pensions. Els diners que s’estalviaran les empreses per no pagar els sous dels seus treballadors aniran a passar a inversions en l’empresa per modernitzar-la i augmentar el nivell de vida dels empresaris que passaran de tenir deutes a tenir superàvit empresarial. A la llarga desapareixerà l’economia submergida , ja que hisenda i el Banc central garantirien que l’explotació laboral desapareixeria. Aquesta nova teoria econòmica sobre el dret laboral implica que cap pot escapar al coneixement total de l’economia de cada estat. Aquesta nova visió de l’economia sense economia submergida implica que l’explotació laboral s’acabarà a llarg termini. Les empreses seran viables perquè invertiran els diners estalviats per no pagar sous en la viabilitat de la seua empresa i en buscar nous mercats gràcies al marketing en el que invertiran . Les empreses podran pagar els seus deutes bancaris .

             L’augment dels salaris constant ,mentre no hi haja un estancament econòmic, fera possible crear un gran mercat europeu, Nord-americà i altres dels països emergents com Brasil que es beneficiaran enormement en el seu desenvolupament . Les empreses brasileres tindran superàvit i seran competitives . Brasil ho te tot un gran mercat global i alhora empreses desenvolupades tecnològicament . Seran el país amb major benefici de l’aplicació de la meua teoria sobre l’economia i el dret laboral . Està en el punt clau: tecnologia, mercat global i molta feina en els productes agrícola . Podrà pagar el deute públic i alhora crearà milers de llocs de funcionaris per invertir en educació i sanitat i sobretot hi haurà pensions dignes per als jubilats brasilers. A Brasil li costarà menys adaptar-se perquè està en el punt clau de desenvolupar un nou futur amb un creixement constant de la riquesa de l’estat brasiler.  Russia seria l’altre país a desenvolupar-se amb grans avantatges per a la seua ciutadania. Son països amb un bon mercat global i una riquesa interior per explotar  que els farà competitius . Son els països amb mes futur . L’aplicació de les meues ideies sobre el cost laboral faria que augmentaria el nivell de vida de Brasil i Russia . La Índia com la Xina necessitarien una dècada per canviar de model econòmic : capitalisme basat en els baixos costos laborals a un capitalisme basat  en  mercats globals i nivells de qualitat de vida dels seus ciutadans.

                Algú estarà pensant que cobraran els executius de les multinacionals . Això implica crear un nou concepte que es el catxé . Açò implica que l’empresa multinacional pagarà el 50% del seu salari i hisenda i el Banc central de cada estat pagarà el catxé de l’executiu. En una frase : la multinacional pagarà el sou de l’executiu i hisenda pagarà el catxé de l’executiu. Què és el catxé? La valoració mesurable d’un ciutadà en el seu treball. Es el prestigi d’un ciutadà aconseguit al llarg del seu currículum vitae . Es la qualitat laboral d’un ciutadà en el seu treball.  El problema vindria en que cobraria un jugador de futbol.  Per això es important comprendre el que es el catxé . El salari d’un jugador de futbol ha de tindre en compte que la vida laboral d’un jugador de elit esportiva durà poc i cal tindre en compte el catxé del jugador aconseguit al llarg de la seua vida esportiva. El club esportiu pagaria el traspàs, però el sou del jugador el pagaria hisenda i el banc central de l’estat tenint en compte el catxé del jugador.  Aquest catxé feria possible portar a jugar a un club de Basket europeu jugadors de Basket de la N.B.A. El transfer el pagaria el club , però el sou del jugador el pagaria hisenda i el banc central de cada estat tenint en consideració el catxé del jugador.  Si el club volguera pagar un sou superior al catxé del jugador dependrà del  club pagar-li més diners . Caldria que hisenda i el banc central tingueren una societat de valoració del catxé per tal de valorar tots els jugadors de tots els esports per ser els esports una via de creació d’economia global imprescindible pel funcionament de la societat a tots els nivells.  Els clubs d’esport  son empreses de catxé i cal fer que siguen viables econòmicament perquè hi haja un munió d’esportistes que puguem viure de l’esport mes enllà de les grans figures del futbol. El catxé feria que un ciclista de èlit puguera cobrar igual que un futbolista d’èlit  com cristiano Ronaldo, Messi ,....  caldria pensar que els esportistes son una riquesa nacional i que  no estem regalant diners o hi ha inflació monetària per reconèixer que existeix el catxé a nivell socioeconòmic i que un ciclista gracies al catxé pot arribar a cobrar 10.000.000 € perquè val eixe valor.  El catxé feria possible que l’esport  d’èlit tinguera  futur i viabilitat , per a molta gent mes enllà dels grans contractes televisius del futbol.     

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...