ECONOMIA REVOLUCIONARIA

 

 

        El catxè ha de veure amb el valor del talent que existeix en tots els ciutadans d’un país. Estem parlant d’un nou concepte econòmic que només es pot veure i concebre amb la meua economia revolucionaria. Cal portar justícia al treball de milers de ciutadans en tot el  planeta . Es trobar justícia laboral a nivell de concepte de l’existència humana. Perquè nasquem per cobrar un sou que no fa justícia amb el meu talent i tot l’esforç de vida que significa ? Existeix un capitalisme humà i dintre d’aquest capitalisme humà es pot trobar el catxè com el concepte econòmic que duu justícia socioeconòmica a nivell de l’existència humana. Cal concebre un nou concepte d’economia : el capitalisme humà. En les teories econòmiques actuals es impossible concebre el capitalisme humà perquè parteixen de la base de que només existeix una manera d’obtenir capital econòmic . El capital que tenen les empreses o els individus és l’únic que pot usar-se legalment per pagar sous. No es concebible dintre del marc actual del capitalisme salvatge basat en els baixos costos laborals una nova teoria econòmica basada en un nou concepte humà de l’economia . Aquest nou capitalisme humà parteix del reconeixement del potencial humà que hi ha darrere del talent humà. El catxè és el potencial mercat d’un estat en considerar el talent humà com un fons de capital econòmic que cal donar-li el seu valor socioeconòmic . Aquest capital humà es el mercat a descobrir en el futur quan s’implante arreu del planeta la meua economia revolucionaria. En el moment que alliberem el treball de la relació producte-valor econòmic i treball com despesa econòmica pagable amb el valor econòmic del producte brut i concebem que el treball te valor econòmic amb si mateix sense tenir relació física amb el producte brut que avala el veritable cost laboral : la seguretat social de cada treballador. Si ens alliberem d’aquesta limitada o esclavitzadora relació laboral entre producte brut i sou del treballador ; podem concebre que existeix un capitalisme humà que és el talent de les persones subjectes laborals. En el moment que ens trobem alliberats de teories econòmiques que neguen l’existència del capitalisme humà , es possible concebre tot un potencial econòmic en el talent de milers de ciutadans . Aquesta revolució econòmica implica davant de tot una justícia humana laboral que ha de pagar el banc central de cada estat avalat per la hisenda de cada estat que crea una institució que investiga el valor econòmic del talent humà.

           El capitalisme humà pot significar descobrir el potencial mercat humà del talent de cada estat a nivell mundial. Es fàcil comprendre que un jugador com Messi i Cristiano Ronaldo tenen  catxè i un alt potencial de talent humà. Es fàcil comprendre que el catxè d’aquests jugadors sols tindrà valor durant 4 o 5 anys màxim potencial del seu capitalisme humà. Messi pot valdre 100 milions de € durant 3 anys els anys que ha guanyat la qualificació de millor jugador del món . Ens es fàcil veure la relació de valor econòmic del talent de Messi i el que és el capitalisme humà. Messi valdrà 100 milions € durant 3 anys en tota sa vida, la resta dels anys el mes segur es que baixe progressivament de 100 mlions € a 50 milions al llarg de la seua vida com a jugador del club Barcelona guanyant títols i sent el millor jugador de la lliga espanyola. Tal vegada quan es retire les seues ultimes “nomines de catxè” seran de 25 milions de € . Així es feria justícia laboral amb un jugador de futbol com Messi. El mateix passaria amb Cristiano Ronaldo cobraria 90 milions de € un parell d’anys mentre fou jugador d’equips com el Reial Madrid . Només hi ha dos jugadors al món que poden cobrar aquestes quantitats de catxè. Eixa es la clau del capitalisme humà l’exclusivitat . Si ho portem al ciclisme o qualsevol esport ens passaria el mateix només una èlit de jugadors pot tindre un catxè humà elevat . Es necessari comprendre que el capitalisme humà no està pas només en els esportistes, malgrat que aquests siguen un exemple de que és realment el capitalisme humà.  Només hi ha un Isaïa Bolt . quin valor de catxè te aquest atleta ? 25 milions de €. De nou el mateix; quants anys pot estar Isaïa Bolt sent el primer atleta en 100 metres lliures? 4 anys valdria aquest atleta 25 milions de € , de nou naixeria un nou atleta capaç de   superar-lo-hi i deixaria de valdre eixa quantitat econòmica.

             Ara passem al camp professional : quant pot valdre el millor advocat d’un país ? 10.000.000 € a l’any de catxè ? quants advocats estarien en una llista dels cent millors advocats d’un estat? Tal vegada hi haguera 250 advocats a Italia capaços de tenir drets de cobrar catxè. Imagineu-vos els experts de borsa quants poden estar o tenir dret a cobrar catxè en la borsa de Nova York ?

             Així podríem prolongar la llista d’exemples de treballs on pot aplicar-se el dret a cobrar el catxè.  Aquesta revolució del concepte de capitalisme humà pot significar aportar justícia humana al món laboral.  Els mes beneficiats serien els esportistes en general que veurien correspondre el seu esforç físic amb el seu valor econòmic gracies al catxè i al concebre el capitalisme humà. El capitalisme humà es podria generalitzar fins arribar a nivells de tenir dret a cobrar catxè  als professors universitaris, als psicòlegs , als metges, als arquitectes,.... fins arribar al límit del potencial del concepte econòmic de capitalisme humà. S’imagineu les revistes de catxè com la revista  Forbes fent llistes dels millors professionals de cada professió laboral. Quant val un polític , un bon gestor polític? Quant val Obama? 2000 milions de $.?

            L’acceptació del capitalisme humà implicaria la incorporació al P.I.B del catxè i la conseqüència inevitable: la fuita de cervells com una cosa a perseguir  per no empobrir un estat . Que passaria si tots els treballadors tindrien dret al catxè i foren investigats per tal de cobrar en la seua nomina el seu apartat de catxè? Seria racional una societat sotmesa al capitalisme humà? Al principi el catxè seria per una èlit , però i si els ministres d’economia i hisenda generalitzaren el dret a cobrar el catxè a tota la població laboral? Quant valdria un cuiner com Adrià com a empresari i com a professional de la cuina? Es podria pagar fons d’inversions al propietari de Mercadona com a empresari model? Els treballadors de Mercadona tindrien dret a cobrar el catxè per ser Mercadona  una empresa modèlica?   

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...