L'ELOGI DE LA BOGERIA

ELOGI DE LA BOGERIA VI

          Malgrat que tot siga producte de la meua megalomania; és una realitat si hi haguera un altre ser planetari. És segur que eixe altre ser planetari ens elegiria i tot seria possible en la realitat. Seriem una cultura avançada que crearia una altra civilització. Tecnologicament i humanisticament aniriem per davant. Gent com leonard Da Vinci treballaria per a nosaltres. La religió oficial de l'imperi catalano-aragonés o occità seria el catarisme. El ser planetari evitaria guerres civils absurdes, però no germanies. L'ombra del ser planetari feria que tots els països relacionats amb els occitans viurien una realitat positiva. L'example seria Alemanya ; mentre estiguera sota la influència occitana o catalano-aragonesa utilitzaria el seu potencial positivament i autorealitzadorament. Per això faig que els emperadors alemanys siguen els cap d'estat de la confederació republicana catalano-aragonesa fins la guerra dels set anys on la confederació catalano-aragonesa decideix crear els EE.UU d'Occitània -imperi occità a territori americà i separar-se d'Alemanya. en 1748 es crea a California els EE.UU d'Occitània ( capital ciutat dels angels ) . Tot açò es real si tinguerem un ser planetari al nostre favor. Aniriem tecnologicament per davant d'altres països i sobretot humanament seriem una civilització avançada. No existiria la santa inquisició, ni l'antisemitisme per creure en Jesus de Nazaret. Creuriem en la gnosi catara i els mestres catars ens instruirien . El coneixement es manifestaria lliurement . Les ciutats tindrien serveis avançats. Serien ciutats avançades en arquitectura, cultura, serveis socials, .... Vullc que somnieu en eixe altre món governat pels occitans. Vullc que somnieu en eixa tot poderosa confederació catalano-aragonesa capaç de dominar Amèrica, Austràlia, Àfrica, Àsia central..... el seu poder sumat al de l'Alemanya dominada per La Confederació Catalano-Aragonesa. En eixa Itàlia occitanitzada. Dant ha publicat les seues obres en occità. i el renaixement és una època de conquesta d'Amèrica i d'exaltació de la cultura occitana il.luminant el món.

          Vullc parlar de la Xina catalano-aragonesa ( Taiwan , Shangai, Hong kong) ( 43428km2, 53074525 hab.) durant la guerra de l'opi EE.UU d'Occitània-imperi occità conquerí Shangai , s'annexionà territorialment Hong Kong i Taiwan . Vullc parlar de la Xina occitana perquè implica tres coses importants que viuriem els occitans si forem elegits per a ser els senyors del món. Son tres realitats:

- L'aplicació d'una economia liberal basada en crear un paradís fiscal per a la inversió amb una ma d'obra abundant xinesa . És una economia lliberal que fa front tan a l'economia dels països desenvolupats contestació a l'economia neolliberal occidental i l'economia dels països en vies de desenvolupament basada en els baixos costos laborals. La visió occitana de aquestes economies es negativa i opta per crear una economia lliberal que amb l'abundant ma d'obra xinesa fa de la Xina occitana un lloc únic en el món on experimentar una economia avançada i lliberal que permet competir amb altres països . Els EE.UU d'Occitània prohibeixen l'economia basada en els baixos costos laborals i el dumping. Estan prohibides les empreses occidentals que produeixen els seus productes en països subsdesenvolupats on hi ha baixos costos i precarietat laboral. El mercat xino-occità està obert al món i qualsevol país pot negociar amb Hong Kong, Shangai i Taiwan. La resta del territori occità esta vetat als països que no compleixen amb les normes economiques catalano-aragoneses. Us imagineu una economia basada en baixos impostos , baixos salaris per a un occità , però elevats per un xinès ( 6 $ l'hora front a 12 $. La politica economica occitana considera que els salaris elevats suposa un consum elevat. La inflació moderada que implica preus justos per als productes i la matèria prima fa que l'economia avance. Cal innovar tecnologicament i saber invertir o cercar nous mercats . La qualitat del producte ho es tot. ) . La tecnologia fa que s'abarate el preu de les manufactures no la precarietat laboral. La Xina catalano-aragonesa és un mercat mundial i no uns territoris plens de pobresa . La diferència de 6 dolars entre la realitat occitana  i la xino-occitana és un factor de competivitat econòmica. S'aplica exclusivament a la Xina occitana. El mercat occità és de 410 milions de persones consumidores. Te un producte brut de 26 milions de $ i és la maxima potència econòmica i política. La segona cosa important és que la Xina occitana provoca una carrera armamentistica amb la Xina per aquests territoris i l'altra opció és un pacte entre la Xina i els estats units d'Occitània on s'especifica que quan la Xina siga un país democràtic , els EE.UU d'Occitània acceptarà realitzar un referendum d'autodeterminació sobre el futur de la Xina occitana.

        Els EE.UU d'Occitània te una extensió de 28.173.800 km2 i una població de 410 milions de persones. A mes a més te un PIB de 26 bilions de dolars. Te una influència politica sobre centre-Amèrica , Sud-Amèrica, Zaire, Algèria, altres països africans, Grècia, Xipre i altres països europeus ( Itàlia, Alemanya, Austria, Hongria,...). El maxim poder de l'estat és el canciller occità . Existeix el senat occità i el parlament mundial . Els EE.UU d'Occitània és una confederació. Existeixen els presidents regionals com el president d'Amèrica, d'Asia central occitana , El president xino-occità, el president de Sud-Africa ( havia estat Mandela el primer president negre-zulu, el president dels E.U .E ( confederació catalano-aragonesa) , el president d'Austràlia. Després existeixen els primer ministres de cada estat confederat . En el cas d'Amèrica i Austràlia els gobernadors de cada estat, a Sud-Àfrica els governadors civils de cada provincia. A Europa hi ha 6 primers ministres ( Aragó, Catalunya, Euskadi, Navarra, Sicilia i Sardenya) , mes els governadors dels departaments catalans i aragonesos.

        Aragó te una extensió de 271.228km2 i una població de 25.763.015 hab ( dues grans metropolis Tolosa (5.500.000 hab) i València( 3.500.000 hab) . El seu territori ocupa les terres de les provincies d'Albacete, Conca, Guadalajara, Soria, les regions d'Aragó-Saragossa, La rioja , Múrcia, València, a més dels departaments d'Aquitània, Migdia pirineus, Llemosí, Poiters-Charantes.

         Catalunya te una extensió de 165.373km2 i una població de 29.469.145 hab ( una gran metropoli Barcelona, capital de Catalunya i dels E.U.E uns 10.500.000 hab) . El seu territori ocupa Alvèrnia, Llenguadoc-Rosselló, Provença, Roine Alps, Catalunya-vella, i Balears.

         Les metropolis europees naixqueren com a conseqüència de la perdua de població d'Europa per una forta emigració cap a els distins territoris del planeta sota domini occità. L'estat occità programà la reactivació de tres ciutats europees ( Barcelona, Tolosa de llenguadoc i València) ofertant una casa i un treball . S'obligà a milers de famílies europees a viure a aquestes tres ciutats. Gran inversions es feren per que foren atractives per a la gent . Era un programa d'infraestructures, d'industrialització i de reconstrucció arquitectònica . Els mes famosos arquitectes participaren en la construcció d'aquestes metropolis. Els mes importants enginyers participaren en l'elaboració de les seues infraestructures i desenes d'inversors nacionals i extrangers participaren en la seua industralització. Els diners sorgiren de l'explotació del Zaire i dels impostos a nivell mundial. En l'actualitat Barcelona és una de  les metropolis més importants del món amb una població de 10.500.000 hab i una riquesa de 440.000 milions de $ ( La seua regió) i el poder de ser la capital dels E.U. E i de Catalunya. La riquesa del Zaire fins 1-1-1999 , dia de l'independència del Zaire serví per finançar la riquesa de Barcelona, Tolosa i València. Milions de negres o africans treballant de sol a sol en mig d'un aparheid occità que no permetia que res posara en perill la construcció de tres obres d'Art : les metropolis europees. Fins i tot , el desenvolupament del Zaire en infraestructures beneficiava a personalitats i empresaris d'aquestes metropolis. Una espècie d'esclavitud de destí dominava la consciència dels africans que serviren per crear una obra mestra : Barcelona. Cada centim que donava la terra africana del Zaire servia per a construir les tres metropolis. Mentre Sud-Àfrica era tractada com a territori occità amb plens drets , el zaire era una terra d'explotació en mans dels europeus.           

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...