L'ELOGI DE LA BOGERIA

ELOGI DE LA BOGERIA X

         Per poder entendre el que escriuré a llarg d'aquesta invocació de la bogeria universal del poble occità - catalano-aragonés, he d'explicar que és Deu. Deu és un límit de creació de realitat . És un limit mental de la creació i una realitat més en el caos de la realitat. He d'explicar que existeix l'ordre cósmic. Què és l'ordre cósmic ? Puix és una altra realitat creada pel caos creatiu. L'ordre cósmic te cicles i cada cicle canvia de forces o principis de vida que li donen vida i poder. L'anterior ordre còsmic era Univers-Lògica. Univers concep Deu com un ordinador vivent . Deu per a l'Univers és un matrix creat per un arquitecte que crea la realitat basant-se en una espècie de programació-Vida o existència programada. Univers significa que el seu model de creació és l'univers estructura de vida. L'univers és lluciferí . Així doncs, en la materialització divina de Deu computador vivent és personifica com un Demiürg. El seu nom és Jahvé. La seua realitat està per damunt de la vida planetaria i dels sers planetaris. Podrien dir que Deu Jahvé és ordre cosmic i està en un pla de realitat superior a la vida planetaria. Deu és Deu i en la creació del cristianisme va decidir no avalar el cristianisme ni al seu lider espiritual Jesus de Nazaret convertit en fill de Deu Demiürg Yahvé , posterior es va convertir en representant de Deu Yahvé en aquest planeta. Hi ha milions de Jesus de Nazaret en l'univers o universos paral.lels. Deu va decidir crear la cabala i crear el regne de Kazaria a Ucraïna. Deu va elegir ser lliure de L'ordre còsmic Univers-Lògica . Deu decidí seguir el judaisme per crear la cabala i és el promotor del sionisme per a crear l'estat d'Israel , que és l'invocació de l'apocalipsi per part de Deu. L'ordre cósmic canvià de cicle en 1954 i és manifesta actualment com a Caos -Evolució -Misteri de la creació i és el moment de governar la realitat per part dels hermes trimegistos. És el final de la dictadura de Jesus de Nazaret , Deu Demiürg planetari. Els hermes trimegistos erradicarem el cristianisme judeo-cristià de la realitat religiosa del cosmos. És el temps de Jesucrist Universal lider religiós similar al cap dels templers que governarà la realitat universal. Deu sojorna als Urals controlant les forces de la fi del món a aquest planeta . Deu és una realitat universal que crea tota realitat , però alhora no crea la resta dels limits mentals creats pel caos-creatiu de tota realitat. Deu és un limit mental de realitat universal. En aquest planeta i en altres milions de planeta és manifesta a través de la cabala i és Deu Raó pura. Així si invoques la raó estas invocant a Deu manifestat com a realitat Raó Pura. 

       Però centren-nos-hi en l'elogi de la bogeria X. Tinc visions sobre jueus, però hi ha una que és important . Somniant sobre el passat terrible dels jueus durant la segona guerra mundial . Aparegué la senyera catalano-aragonesa amb paraules  en hebreu impreses a la senyera que significaven Nou Israel , després d'haver escrit ací al blog que el canciller occità durant la segona guerra mundial va pactar amb Hitler la pau entre les dues nacions. El preu era suministrar matèria prima i pagar l'emigració de milers de jueus a Namibia per crear un estat jueu en terres sud-africanes prop de Sud-Àfrica territori nacional occità que formava part dels EE.UU d'Occitània. El total dels jueus emigrats a Namibia fou de dos milions. El transport fou pagat integrament pels EE.UU d'Occitània. En les visions apareixen jueus occitans col.laborant en l'emigració dels jueus bandejats d'Europa. Els jueus occitans tenen els mateixos drets que qualsevol occità . Estan obligats a que un membre de la família emigre a Amèrica o a Austràlia. Només tenen prohibit ser banquers i tenir relació amb els Rotschilds. Poden ser presidents de caixes o crear una caixa d'estalvis. La realitat és que Els EE.UU d'Occitània no són antisemites , gairebé no pas , llevat de la prohibició de no permetre cap relació amb banquers jueus i dels seus acòlits que crearen un estat jueu a Palestina. Els jueus occitans col.laboraren en la creació d'un estat jueu a Namíbia. Als anys setanta es va crear una guerrilla comunista d'africans namibis amb l'ajuda d'Angola i de la URSS que armaren els rebels . Això suposà una guerra contra Angola que obligà a l'estat Nou Israel a envair els sud d'angola per crear un territori de seguretat per impedir l'entrada i els atemptats contra la població jueva i africana que coexisteix amb els jueus. Això suposà una guerra de 10 anys entre Angola finançada per la URSS i el Nou estat d'israel. La capital de Nou Israel és Nova Jerusalem on s'ha construït  el tercer temple de la religió jueva. S'ha creat un mur de lamentacions a una plaça propera al temple on van tothom a pregar. Nosaltres no som cristians ; som catars gnòstics . Existeix població cristiana , però és minoritària principalment alemanys i italians i els grecs que són ortodoxos. L'Estat dels EE.UU d'Occitània només reconeix el patriarca ecumènic de constantinoble com a pontifex cristià. Els cristians decidiren crear un temple a Nova Jerusalem de les mateixes dimensions que el vaticà com a centre religiós cristià en terra Santa, Namíbia -Nou Israel; on es reuneixen els liders religiosos cristians cada cert temps amb el pontifex ecumènic de constantinoble.

             La població de Nou Israel és de 6 milions i te un PIB de 140.000 $ una renta per capita de 21.000 $. Te un exèrcit de 90.000 homes finançat pels EE.UU d'Occitània. Els africans que no volen l'estat de Nou Israel emigren a Botswana. Tot finançat pels EE.UU d'Occitània. Els EE.UU d'Occitània inverteixen el 1% del P.I.B ( 26 bilions de $) en ajuda internacional. S'ha invertit a Etiopia per impedir les epidèmies de fam i a altres països que necessiten ajut catalano-aragonés. La quantia de l'ajut arriva a 260.000 milions de $. Nou Israel rep 26000 milions de $ , el 10% de l'ajut internacional. Etiopia 22.000 milionsde $, el 8%.  És important aquesta ajuda perquè permet sorgir de crisis a mols països on s'inverteix aquest capital . El capitalisme occità és humanista i socialista .      

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...