L'ELOGI DE LA BOGERIA

ELOGI DE LA BOGERIA XII

          Aquest elogi de la bogeria va d'esport. Tothom somnia en què en el futur hi haja una lliga de les estreles europea ; que el Madrid o el Barça deixen de jugar contra el celta o el granada i lluiten contra el Manchester o el MIlan. 20 equips de màxim nivell lluitant per convetir-se en el campió d'Europa. Jo, en la meua bogeria he arribat a crear una lliga mundial formada pels millors equips de Brasil, Argentina, Europa i Nord-Amèrica occitana. Hem de tenir en compte que l'Argentina de l'elogi de la bogeria te un P.I.B de 2.480.000 milions de dolars que es un país que no ha viscut cap corrralito , que va guanyar la guerra de les Malvines i que és un país desenvolupat com Alemanya amb una lliga de futbol capdavantera amb qualitat futbolistica i financera . Una Argentina que no ha viscut cap dictadura feixista , només la repressió del moviment comunista argentí pels successius presidents peronistes . El país dels masserattis és un país capdavanter socialment on la pobresa està errradicada en una població de 65.000.000 hab amb una desocupació del 4,5%. Els jugadors argentins no ixen d'Argentina per pobresa dels equips argentins , sinó perquè poden jugar al Barcelona, el València ,... guanyant més diners a equips més eletistes que els argentins. En Brasil passa el mateix. Brasil és una superpotència econòmica i esportista . L'elit del futbol i el basquet. Brasil és la lliga de les estreles , la N.B.A del Basquet, un país superdesenvolupat amb un P.I.B de 6.340.000 de milions de dolars , una població de 200 milions d'aficionats al futbol i al Basquet. Els jugadors brasilers són els millors pagats del món tan en basquet com en futbol . les seues lligues esportives són l'elit mundial. Nord-Amèrica occitana te una lliga de basquet i futbol capdavantera . Es una lliga de futbol equivalent a l'anglesa i una lliga de basquet semblant a la brasilera. Nord-Amèrica inverteix milions de dolars en el Zaire per desenvolupar una elit esportiva de jugadors zairenys. Zaire és un país exportador de jugadors de futbol i basquet . És la millor lliga de futbol,i basquet africana. Aquestes inversions són el futur dels joves zairenys per optar a una beca Nord-americana per compaginar l'esport i els estudis. Zaire és el segón país darrere de Sud-Àfrica en P.I.B ( Sud-Àfrica(EE.UU d'Oc.) 2.610.000 m$, Zaire 440.000 m$, Nou Israel 160.000 m$,...) . Després està l'elitista lliga de basquet  i futbol europea-EE.UU d'Occitània. Els equips catalano-aragonesos són altament competitius i paguen una milionada pels jugadors argentins i brasilers. També inverteixen quantitats milionaries al Zaire. A més a més està Alemanya i Itàlia que juguen també en la champion liga mundial. 

        La Champion liga Mundial de futbol esta composta dels millors 4 equips de les lligues argentina, brasilera, Nord-americana , Europea occitana i les lligues alemanya i italiana . La proxima champion liga Mundial 2013-2014 estara composta per:

Lliga argentina :

- Newill Campió lliga argentina. Lanús, River Plate i Sant LLorenç.

Lliga Brasilera:

- Sao Paulo, campió lliga Brasilera. Santos, Corintians i Palmeiras.

Lliga Nord-americana occitana:

- Dallas,  campió lliga nord-americana. Houston, Porland Timbers i Los Angels.

LLiga europea-EE.UU d'Occitània:

- Barcelona, campió lliga europea. València, Marsella, i Lyó.

Lliga alemanya:

- Bayern de Munich, campió. Dortmund, B. Leverkusen i Schalke 04.

Lliga Italiana:

- Juventus campió, Napols, Milan i Fiorentina.

         La primera fase són 4 grups de sis equips, la segona fase son 2 grups de 6 equips, la tercera fase son 4 equips de cada grup , els huitens de final , la quarta fase són les semifinals i l'ultima fase es determinar el primer , el segon i el tercer. El primer s'enduu la copa mundial de futbol i 100 milions de $, el segon 50 milions de $ i el tercer 25 milions de $.  La final es celebra al estadi olimpic dels Angels , la capital del món esportiu. Cada victoria és premiada amb 2 milions de $, cada empat amb 500.000 $ per equip.  

         Els cinquens i els sisens de cada lliga i país juguen la competició continental corresponent a eixe país. 

         Vullc parlar ara del València . He fet una relació Madrit-València. He fet un llistat de jugadors del Madrit passant els jugadors argentins, brasilers, alemanys com a jugadors del València. El llistat de jugadors del València -dreamteam és el següent:

- Guaita, Alves

- Marcelo ( Madrit), Albiol ( madrit), Jordi Alba, Ramí, Mathie, Cissokó,....

- Banega, Albelda, Ozil (madrit), Khedira (Madrit), Xabi Alonso (Madrit), Kakà (Madrit), Di Maria (Madrit), ...

- Soldado, Benzemà (Madrit), Higuain (Madrit), Jonas,...

         Elimine els jugadors espanyols i faig una relació Reial Madrit=València. La competició està entre el València i el Barça i els tercer lloc se'l reparteixen entre el Tolosa, el lyó, el NIza i el Marsella. La lliga europea-EE.UU d'Occitània està formada per :

- Barcelona, València, Olimpic de Marsella, Olimpic de Lyó, NIza, Reial Societat, Bilbao, Girondins, Montpeller, Tolosa, Caller, Palermo, LLevant, L'espanyol ( Hospitalet de llobregat), Osasuna, Mallorca, Saragossa, Elx, Vila Real, Saint Etienne.

          Faig una relació i convertisc a l'Espanyol en L'hospitalet de Llobregat. Aquest equip representa la Barcelona occidental industrial d'emigració italiana de l'època del boom de l'industria textil catalana . Barcelona te una població de  10.500.000 i abarca en la seua part occidental Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat,.... i Hospitalet de LLobregat. En la part oriental Barcelona abarca fins el terme de Badalona inclós, al Nord arriba fins el llindar del terme de Sant Cugat del Vallés . El Nord és la zona moderna de Barcelona on estan totes les empreses tecnologiques barcelonines, el vall del silici barceloní. A la part oriental està l'industria automobilística, metalúrgica de Barcelona. Barcelona va crèixer tant perquè es prometia un pis i  un lloc de treball als emigrants de diversos llocs d'Europa. Barcelona te zones humils de habitatge públic i zones de luxe creades pel sector privat. Destaca l'avinguda de Gaudí . Zona històrica i turística de Barcelona. Aquest barri està dissenyat per Gaudí i financiat per la generalitat de Catalunya en temps del President de Catalunya , Prat de la Riba. El president de la Generalitat de Catalunya Macià hagué de superar la crisi del 1929 i la segona guerra mundial . El president Macià ordena industrialitzar Catalunya amb inversions públiques igual que Rooswelt ho feu als EE.Uu de Nord-Amèrica oriental. Governà fins la finalització de la segona guerra mundial i fou partidari d'ajudar als jueus que fugien del nazisme i imigraven des dels ports catalans rumb a la seua futura pàtria a Namíbia. El president Tarradellas(1960-1980) impulsa durant 20 anys una catalunya moderna i acabà el projecte de convertir Barcelona en una gran metropoli mundial i europea. Fou succeït per Jordi Pujol(1980-1999) com a president de la Generalitat de Catalunya durant 20 anys . Jordi Pujol impulsà la Catalunya del segle XX i fou partidari de la llibertat del Zaire . Fou succeït pel ex-batlle de Barcelona Maragall,  fill del poeta Maragall de la generació daurada de la poesia catalana. L'actual president de la Generalitat de Catalunya és Artur Mas (2010-2013...) .     

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...