L'ELOGI DE LA BOGERIA

 HISTÒRIA PROHIBIDA: L’ELOGI DE LA BOGERIA I

                El que el nostre estat nació no haja prosperat es degut a que ha hagut canvis a nivell metapolític en la direcció mental del planeta Terra. El que vullc dir es ben senzill i es pot formular amb una pregunta : Com és possible que una zona geogràfica amb el desenvolupament socioeconòmic i amb la presència del catarisme no ha estat capaç de crear un estat nació? Aquesta frustració existencial significa que la direcció mental del planeta no està en sintonia amb realitats positives i de civilització superior . Segons es descriu en els llibres de la cofradia dels bruixots o homes estel.lars ( llibres del xilè John Baynes, institut filosòfic hermètic) un membre de la seua cofradia va realitzar una ceremonia d’invocació per fer penetrar en el planeta Terra un ser planetari capaç de desplaçar al ser planetari que governava en aquells moments metapolitics el planeta Terra. La ceremonia comportà l’aparició d’un ser planetari que pacta el desplaçament de l’altre ser planetari que governava el planeta. Aquest ser planetari que semblava un ésser positiu , demostrà al llarg del temps que era un ser maligne . Amb aquesta victoria a mitges , va fer que el mestre de la cofradia dels bruixots que havia permés entrar i controlar el planeta a aquest ser maligne , crea una tradició esotèrica que perseguia l’invocació d’un altre ser planetari que substituiria a aquest ser maligne. Passat el temps aparegué el ser planetari positiu i es celebrà una altra cerimònia d’entrada i control del planeta Terra que comporta de nou el fracàs , degut a que el ser planetari positiu o crístic no pogué foragitar al ser planetari maligne i de llavors ençà comparteixen el poder del planeta .  Això significà que els argonts del destí s’activaren a fins a la cofradia dels bruixots i a mes  a més l’ordre còsmic antic va fer acte de presència per ser aquest planeta el planeta de l’holocaust de la vida. L’ordre còsmic imposà la gnosi , realitat espiritual negativa que consisteix en degradar la vida planetària per a crear la dualitat d’un cel o regne de Deu davant un món dominat per Satanas. Aquesta mentida espiritual o estructura de vida que amenaça la vida espiritual i existencial de l’ésser humà d’aquest planeta.  Així doncs, ens trobem davant dues degradacions el control a mitges del planeta per la llum amb el problema del ser maligne 

; i a mes a més, l’aparició de l’ordre còsmic antic imposant la gnosi al planeta . Podriem dir que Yahve es el ser maligne que controla a mitges el planeta , però no es cert. L’ordre còsmic antic també te accés a Yahve universal que es una especie de supercomputadora universal que domina la creació. No hem de culpar als jueus de la degradació planetària , ja que El mestre de mestres, Rothschild banquer del segle XVIII fou la reencarnació de Pitagoras , mestre de l’ordre còsmic  anomenat Lògica, una espècie de principi de vida que no és  foscor ni llum , sinó síntesi, gnosi, .... Pitagoras-Rothschild volia experimentar el poder de Yahve universal . Ja degueu saber que el famós Rothschild del segle XVIII estava darrere de totes les guerres del segle XVIII. Imagine que sabeu el lema de Rothschild : doneu-me el control dels diners i ja no importara qui mane en cap país.

            Aquesta introducció esotèrica ens fa entendre el perquè no existeix el nostre estat –nació Occità i el perquè els països bàrbars son els que creen els estats nació com son el cas de França i d’Espanya. La barbàrie s’imposa a la civilització. Així  doncs, el que faig es suposar l’existència d’un ser planetari positiu a fi als hermes trimegistos  dominant el planeta i un altre ordre còsmic a fi també als hermes trimegistos. Nosaltres tinguem la sort de ser eixe estat nació que tindria el destí de governar el món. Seriem un estat nació amb una civilització capdavantera capaç de portar la il.luminació , la mestria a tot arreu. La bogeria es basa en aquest potencial frustrat per l’existència d’un ordre còsmic antic i dos sers planetaris al servei de la cofradia dels bruixots , en definitiva al servei de la Llum dirigida pels argonts del destí de la Llum-gnosi ( tal i com es descriu als llibres del xilè John Baynes, institut filosòfic hermètic). La Llum és un model de vida . Existeix un altre model de vida , el representant del qual es Al.la , Senyor de la vida. La diferència entre tots dos models : es que un La Llum es la perfecció i la moral  i vida intel.ligència sense esperit i Al.la és la il.luminació i la vida espiritual. Al.la és l’oceà de consciència que descriu Al Rumi en les seues obres , que son per l’alcorà obra del profeta de l’islam elegit per Al.la i per L’alcorà , llibre que te vida espiritual i te el poder de legislar la vida. Mahoma és el profeta de la Llum o siga , la moral i la perfecció que dona la vida , la Llum; però no es fill d’Al.la ni dirigit per Al.la sino per la llum , la vida.

         Cal pensar que després de l’horror de Beziers , el Rei Pere el catòlic decideix revel.lar-se a l’esglèsia catòlica i fer front als exercits papals dirigits pels francs i guanya la batalla de Muret ; començant així un nou cisma cristià a l’acceptar les creences càtares com la religió de l’estat d’Occitania o confederació catalano-aragonesa. Beziers ha estat el detonant del canvi en la consciencia dels rei d’Occitania. De ser un devot rei catòlic a convertir-se en el primer rei de la cristiandat que desafia el poder papal i accepta la versveranança dels càtars arreu del seus dominis. Així doncs, Pere el catòlic no mor a Muret i la civilització càtar il.luminARà les terres d’aragó i Catalunya, portant el desenvolupament social , econòmic i científic que ferà d’Occitania el poble elegit pel destí per governar la Terra. Res canvia la conquesta de València es el 1242 i Murcia es conquerida per Jaume II sense patir cap guerra amb Castella, ja que el poder de la confederació catalano-aragonesa es tal que acomplexa als castellans, poble barbar, endarrerit que te prou amb acabar de conquerir el que resta de l’alandalus. No naixem els valencians com a nació ni com a poble, som aragonesos. El mateix passa a les illes balears que passen a convertir-se en territori de Catalunya.    

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...