L'ELOGI DE LA BOGERIA

              Aquesta vegada parlaré de la presència espiritual al Planeta de l’holocaust de la vida de la realitat espiritual anomenada Alpha&Omega. El seu màxim representant  fou Emmanuel , Messies d’Israel ; mort al Japó , el qual es reencarnà com Erasme de Rotterdam en l’època de la reforma protestant . Era el màxim representant de la reforma , ja que la reforma protestant fou dirigida i creada per la força creadora del cristianisme com a projecte religiós primitiu . No com a creador del mite de Jesucrist tal i com creu l’esglèsia catòlica i protestant. L’errada de la reforma protestant  es creure que Jesucrist  és el creador del cristianisme i que la força espiritual que els protegeix  és Deu-Jesucrist fill de Maria i Josep. La força espiritual que guià a Luter és Alpha&Omega  la creadora del cristianisme com a model de religió més enllà de Jesucrist fill de Deu. Emmanuel tingué una crisi espiritual que tingué la conseqüència de contactar amb Baphomet, ser espiritual que és la saviesa material. Emmanuel descobrí que era possible harmonitzar amb una força “demoníaca lluciferina” que amb una força gnòstica cristiana inspirada en Lògica o en el legislador Pitagoras, enemic d’Alpha&Omega.  Emmanuel es tornà a reencarnar com el Capmany dels il.luminati de Baviera , el Jesuïta alemany Adam Weishaupt. La crisi espiritual d’Emmanuel es la mateixa que s’està produïnt ara . Conceptes com llum , vida, Tao , Lògica-antic ordre còsmic-gnosi –Pitagoras-Rothschild, Be Absolut-Dalai lama-enemic del Buda Gautama posen en crisi la concepció de bilions de sers humans que no comprenen com es possible que aquestos principis de vida vulguen l’extermini de tot allò que es diferent a ells. Emmanuel s’avançà tres segles i actualment està en un altre planeta d’una altra dimensió de la vida tenint un conficte amb un líder del Be Absolut similar al Dalai Lama. Aquest planeta es una espècie de centre espiritual de forces del Be com a concepte espiritual i ara està vivint la crisi universal sobre concepcions del be i reuneix els capmanys del Be més importants de la creació. Els hermes trimegisto no estem a aquest planeta i deleguem la nostra opinió amb la presència d’Emmanuel Alpha&Omega ie els representants del Buda Gautama; la ciència de la vida. Nosaltres els hermes trimegisto som la il.luminació, la maestria i la ciència de la vida.   

            Tota aquesta explicació extraordinària es per a poder entendre L’elogi de la bogeria sobre la figura de Carles V d’Alemanya, que era un representant de Sangril.la ( poder polític i alquímia del ser)  en la dimensió paral.lela de la nostra realitat quotidiana del domini de la llum sobre el planeta de l’holocaust de la vida, el nostre planeta   .

              Dividirem la figura de Carles I i cinquè d’Alemanya en dos personatges un serà Carles I de castellà i l’altre personatge serà cinquè d’Alemanya i Confederació catalano-aragonesa . UN serà representant de Sangril.la i l’altre Carles V serà Alpha&Omega dirigint el futur del món conegut i Amèrica. La guerra amb els luterans no existirà ja que hi haurà un pacte d’amistat entre luterans , catòlics alemanys i Catars d’Occitania-confederació catalano-aragonesa . La reforma protestant anirà endavant amb el vist i plau de l’emperador Carles V . La repressió de camperols no existirà perquè s’ordenarà l’emigració forçada a terres d’Amèrica de milers de camperols alemanys sublevats al poder de la noblesa. En total 2 milions d’Alemanys emigraren a terres del Brasil, Argentina, Uruguai per trobar un nou futur . L'obligació d'emigrar a terres 

d’Amèrica en els territoris de la confederació catalano-aragonesa . Cada fill i filla d’Occitània emigrarà a terres d’Amèrica i Austràlia . Carles V governarà sobre tota Alemanya, Catalunya, Aragó, Navarra, Aquitània, Napols, Sicília, Sardenya, Grècia, Albània, Hongria i territoris d’Amèrica, Austràlia, Riu Congo, Cap de bona Esperança, Formosa. Aquesta màgia política serà possible gracies a que existeix un ser planetari  que ha elegit els occitans com el poble elegit per governar el món. La presència d’aquest ser planetari permet sumar la força del poble Alemany ( Judà) a la conquesta del món. Aquest ser fa que existisca pau i permet sumar la força dels pobles. Eixa és un avantatge de ser elegit per una força material-espiritual planetària. S’imposa la civilització davant la barbarie dels francesos i dels castellans. El successor de Carles V és el seu germà nou emperador d’Alemanya que unirà de nou tots els territoris de la confederació catalano-aragonesa-Occitània. Així serà fins el segle XVIII amb la successió d’Austria que serà l’ultim emperador Alemany que governarà la confederació catalano-aragonesa . En Occitània s’imposarà el republicanisme i en 1748 es proclamarà Els EE.UU d’Occitània-imperi occità amb capital a la ciutat dels àngels ( Califòrnia- Amèrica del Nord).  Aquesta unió espiritual-material entre el ser planetari i Judà (Alemanya) és la que fa possible un altra història, per això es prohibida aquesta història ja que és el secret del funcionament de la realitat vital del planeta terra o de l’Holocaust de la vida.            

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...