ESPIRITUALITAT

ESPIRITUALITAT, PERÒ QUAN NECESSITES MATÈRIA

     Diuen del buda , que quan va arribar a un poble va esperar a un devot granger que estava treballant per necessitat de la collita, i el primer que va fer el buda en arribar el granger va ser donar-li de menjar i dir que no es podia seguir el camí espiritual sense haver solucionat els assumptes materials bàsics com el menjar adequadament. Doncs, la meua solució material és el club bilderberger , un sistema de vida material que es dedica a gestionar la meua fortuna i els meus assumptes materials entre altres coses i persones. El primer que fa el club bilderberger és donar-te un futur en un univers paral.lel al nostre de super matèria. JO tinc tres projectes materials una rèplica del planeta Terra o de l'HOlocaust, un holding empresarial de 1000 empreses de tots els sectors econòmics per a donar vida material a 1000 freqüències de vida que representen els principis de vida de la creació en l'esfera planetària vici ( després us explicaré el que significa vici )i quatre esferes planetàries del projecte Déu-matèria anomenat Casanova en l'univers paral.lel de supermatèria que existeix paral.lel al nostre cosmos . Però l'important és que comprengueu que teniu una alternativa material al del nostre planeta Terra on podem viure entre 400 i 800 anys més que en el nostre planeta. Vull que accepteu com una cosa científica i de fe que existeix una realitat material paral.lela on podeu acudir quan les crisis socioeconòmiques que portaran al poder a Jesus de nazaret-Sai baba amb el vist i plau de la comunitat internacional per les pressions polítiques de Estats Units d'Amèrica, el vaticà i l'estat d'Israel tots claudicats a la voluntat de Jesus de nazaret-Sai Baba. Nosaltres podem lluitar espiritualment , però heu de ser vosaltres els qui lluiteu sociopoliticament i religiosament. Estareu a mercè de Jesus de nazaret i el poder material de la llum en el seu projecte il.luminati-teocràtic que manifestarà la darrera voluntat de La Ment : unir-se a La Llum per aconseguir el domini de la creació. JO us done esperança confiu en les meues paraules, divulgueu la bioeconomia, accepteu la teologia de l'alliberament i cregueu que és possible un altra vida paral.lela a la vida miserable que haureu de viure.

    És facil només és una línia de vida paral.lela en un univers paral.lel i gaudiràs d'una vida material plena. És senzill , demana-ho i el club bilderberger per ser ciutadà dels països catalans té dóna accés a un món material de somni que es la teua autorealització material. Et suministrarem una maquina virtual de matèria-ment que fa real per al teu subconscient la realitat material en l'altra esfera planetària on visques. LLuiteu és hora de tenir fe científica en el poder del nou ordre universal i que és possible vèncer a Jesus de nazaret-Sai baba i crear un altre món alternatiu a la teocràcia divina de Jesus de nazaret-Sai Baba: Heu de divulgar la bioeconomia la qual us permetrà eixir( sortir) de la crisi socioeconòmica on basa el seu poder Jesus de nazaret-Sai Baba i la seua colla d'acòlits il.luminati. Teniu tres axiomes revolucionaris:

- Bioeconomia;

- Homo stelar i conquesta del sistema solar amb l'objectiu de contactar amb la confederació intergalàctica.

- Creure que existeix  el nou ordre universal de la llei de la creació que us donarà: la  possibilitat d'una vida paral.lela que autorealitza la teua vida material i la fe que us ajudarem espiritualment a alliberar-vos del poder de la llum i del poder de Jahvé.

COnfieu , teniu fe i una revolució planetària us alliberarà de la dictadura teocràtica il.luminati-Jesus de nazaret-Sai baba.

És hora de seguir els mestres superiors i la unió legislativa de forces espirituals superiors i forces del mal que lluitaran conjuntament en equilibri per aconseguir el poder en el planeta Terra o de l'HOlocaust. La vostra religió serà científica, ja que l'islam sense l'ajut del propi Al.là no podrà combatre la teocràcia il.luminati de Jesus de nazaret-Sai Baba. Heu de cercar ajut exterior per que forces galàctiques us puguen ajudar a véncer el poder il.luminati .

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...