ESPIRITUALITAT

LA TEOLOGIA DE L'ALLIBERAMENT

        Heu de lluitar socialment, politicament, religiosament per tal d'aconseguir l'alliberament de la teocràcia il.luminati de Jesus de nazaret-Sai Baba . Heu de desprestigar els països que caiguen sota el poder de Jesus de nazaret-Sai baba-Il.luminati. Heu de crear una revolució en Estats units d'Amèrica amb el lema de democràcia del 99% i bioeconomia. Heu de portar als jutges els il.luminati . Heu de desprestigar als EUA amb l'acusació d'haver provocat Hiroshima i Nagasaki amb armament nuclear i haver provocat l'holocaust alemany on moriren 3.810.000 ciutadans alemanys innocents i crear la polèmica contra el vaticà, que no existeix el déu universal cristià catòlic i a Israel acusar-lo de crear un holocaust jueu que no existeix. Els alemanys no sòn culpables de cap genocidi . Tot és un muntatge per a controlar l'anima, la societat i l'espirit alemany sota el poder dels aliats. És hora de la llibertat sociopolítica de Japó i Alemanya sota el poder aliat. NO hi hagué cap holocaust jueu . NO va haver Auschwitz, que només era un centre industrial alemany que va estar supervisat per la creu roja internacional, tampoc va haver 6.000.000 jueus morts ja que censos nord-americans després i anteriors a la Segona Guerra Mundial demostren que la població jueva en el món apenes varià i també deguem de denunciar la obra de Anna Frank que és una invenció de dos jueus que després d'escriure-la es barallaren en els jutjats pels drets mercantils de l'obra. NO es tracta de ser antisemites, ja que el nostre objectiu és evolucionar la raça humana siga quina siga la teua ètnia, raça i religió. VOlem convetir-nos en homo stelar, camí evolutiu obert a qualsevol ser humà. L'objectiu és crear una polèmica que implique al vaticà, als EUA i a Israel perquè perga poder polític Jesus de nazaret-Sai Baba i els il.luminati. ASpirem a una revolució global demanant l'aplicació de la bioeconomia, una nova religió mundial que siga científica i el contacte oficial del president de l'ONU amb altres civilitzacions extraterrestres que ens puguen ajudar tecnologicament i politicament per poder aderir-nos a la confederació intergalàctica per eixir (sortir) de l'aïllament planetari que visquem ara. És hora de lluitar per la llibertat, el progrés econòmic i la justícia social al món.

         La polèmica religiosa amb Jesus de nazaret-Sai baba ha de basar-se amb el coneixement de que Jesus de nazaret és un dictador espiritual que legisla la misèria perquè la gent crega en ell per desesperació socioeconòmica. Per això, hem de practicar la teologia de l'alliberament que és una manera de lluitar contra el vaticà i el seu déu Jesus de nazaret fill de Jahvé. Jesus de nazaret no és fill de Déu, sino d'un ser planetari que per a nosaltres és com si fora déu, introduït per MOises amb l'ajut dels seus coneixements de cabala egípcia i anomenat Jahvé. Jesus de nazaret no és Déu; és simplement un deitat a qui La Ment ha dotat de poder per controlar la religió cristiana.

         La teologia de l'alliberament obliga a tots els creients a lluitar politicament, socialment i religiosament per un millor futur pera la raça humana evolucionada com Homo Stelar. NO hem de ser mansos, ni practicar la misèria sinó hem de ser revolucionaris d'una nova manera de combatre la injustícia que hi ha al món. És la fi de la misèria en un 90 % i de la fi del sofriment i dolor reduït al 20%, ja que el 80% del sufriment i dolor es provocat per les forces malignes al servei de l'anterior cicle temporal d'ordre de la creació de la Ment. El nou ordre universal de la Llei de la Creació està dirigit per les forces espirituals que porten l'esperança a la creació i creen una vida en forces en equilibri per tal de viure inteligentment, satisfactoriament i autorealitzadorament en tots els universos que existeixen en l'actualitat que són bilions. Existirà sufriment i dolor , però no es destruirà la vida com feia la Ment.

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...