ESPIRITUALITAT

ESPIRITUALITAT ÉS UNA CONTINUACIÓ D'Epiritualitat VII . Perquè he comentat la meua vida d'assassí i després una sèrie de vides sobre conceptes de déu?. Crec que el pecat en el temps d'ordre de La Ment ; i de la foscor, no ens oblidem; no hi havia conseqüències kàrmiques perquè el karma que hi havia en les forces de La Ment és que cada vegada eren més "basura" kàrmica. NO cometien pecat . Sembla que pecat era una opció kàrmica que La Ment va menystenir. Així que el que hi havia era caos kàrmic, per això jo podia passar d'assassí a experimentar conceptes de déu perquè no hi havia barreres kàrmiques experimentals. Tampoc hi havia plans divins. Simplement cada força espiritual es creava el seu propi pla de direcció espiritual . En no haver cap centre harmonitzador kàrmic perquè el que hi havia era un centre de destrucció de vida que generava "basura kàrmica"  per l'absència de direcció divina. POdríem dir que La Ment produïa la seua sentència kàrmica en perdre valor kàrmic. Què ocorre doncs, no hi havia cap poder que poguera fer front a La Ment? Si que hi havia , però actuen creant moments de creació d'esperança de La Creació. Tots nosaltres la vida, la llei, el mal moral i altres hem nascut fa 3500 milions d'anys en un moment d'esperança de creació d'alternatives al futur de La Creació sota el poder de La Ment. La Ment ha generat una sinergia creativa per a aniquilar el poder  futur de La Ment. NO era una simple acció creativa per encaixar la rabia i la frustació per l'existència de La Ment, sinó que era un acte creatiu definitiu per portar vertadera esperança a la creació. Hem possiblitat l'acord d'activar el pecat com una barrera kàrmica de defensa kàrmica front el sufriment. NOsaltres som equilibri i experimentem el bé i el mal per crear una sintesi espiritual que ens porte a visions transcendents de la realitat . Doncs, no ens interessava una barrera kàrmica de coneixement transcendent de la realitat . Així que l'acord és crear barreres kàrmiques de moral o funcionament ètic de la realitat. Si sóc un assassí ha d'haver karma , però si sóc un assassí com jo he estat ha d'haver un altre karma no podem confondre a Jack el destripador amb un assassí de l'ordre islamica dels assassins. És una qüestió karmica que ha de tenir diferent resposta o solució kàrmica.

        Parlant ara del planeta , jo represente a les forces espirituals que portem esperança al domini dels il.luminati i de Jesus de nazaret. Sabem que fisicament el poder dels il.luminati és total i que quan es produïsca el col.lapse financer per la bombolla del deute públic només hi haurà una barrera al domini dels il.luminati , l'aplicació de la bioeconomia al món que fera que els països siguen independents del capital financer especulatiu no regulat. Només teniu eixa possibilitat , torne a repetir, l'aplicació de la bioeconomia. Després de l'aplicació els il.luminati; si ells poden occir gent ; però nosaltres hem de ser legals i aquí està la seua fortalesa :  el seu poder socioeconòmic. Així que ells contraatacaran quan arribe el moment del regne teocràtic de Jesus de nazaret-Sai baba. El primer que feran quan la gent caiga bocabadada pel discurs de Jesus de nazaret-Sai baba serà eliminar la bioeconomia per a que torne la misèria al món i ells poder dominar el món altra vegada. L'aplicació de la bioeconomia produïrà una crisi en les seues finances i portarà llibertat als països que podran viure sense sentir el seu poder a la gola  per la presència seua en les directrius mundials. Ha d'haver una doble lluita una quan ens alliberem d'ells i la seua opressió i l'altra quan recuperem el poder després de derrotar l'aliança estat units d'Amèrica, vaticà i Israel que fomentarà el poder teocratic de Jesus de nazaret-Sai baba. Als il.luminati americans no els interessa una nord-amèrica democràtica i societat avançada de lleure i tecnologia . Els interessa les tensions imperialistes nord-americanes en el món.

        Us preguntareu : has caigut en el mal ? NO existeix el poder de Déu? En primer lloc jo no he caigut en el mal, jo experimente el mal que és diferent. Persegisc una visió equilibrada i transcendent de la realitat . Doncs, jo no busque aprenents del costat fosc , sino deixebles que cerquen una visió transcendent de la realitat i no tinguen por d'experimentar el mal com una opció de poder que té el seu ús correcte i fosc. Perseguisc la sintesi del bé i el mal.

        Respecte de Déu dir-vos que el teniu sempre a un pam dels vostres nassos . Simplement has de deixar de creure en Jesus de nazaret o en l'inexistent déu cristià universal. A Déu el trobes camejant per la vida i apareix quan el necessites perquè ja t'has buidat de cristianisme. Déu és supraexistent i està en el planeta des que es va encarnar en mi, en la personalitat del cesar August. Ara està al teu abast . Disposat a ajudar a la humanitat en aquest temps d'esperança i opressió dels il.luminati. Déu no té res a veure amb el cristianisme. Així que no el cerques en ell, perquè eixe no és el camí de Déu. NO llisgues la biblia perquè Déu no està entre les seues paraules. La biblia servia per trobar el camí infinit humà del déu computador vivent o matrix cristià que generava la il.lusió de l'existència d'un fals esperit sant. ELs codics matemàtics de la biblia ja no serveixen per ser un immortal amb accés a l'infinit pel poder del déu computador vivent o fals esperit sant catòlic. Vaig donar ordre d'aniquilar el fals esperit sant o matrix cristià per activar el matrix que vaig instal.lar en temps de la meua vida de Cecil Rhodes. NO busques esperança en Jesus de nazaret , és el revers del satanàs biblic.

          AL.là està vivint la foscor i ha cedit el poder a Iblis i a altres forces infernals. Al.là s'ha connectat a mi perquè només Al.là pot salvar l'islam en aquest moment de la foscor de l'anticrist . A.là veu com la llum ha volgut destruir l'islam tal i com ha passat amb el poble de la raça ària en front del poble de déu o israel, o el comunisme front el capitalisme neoliberal. Ara li ha tocat a l'islam enfrontar-se al retorn de Jesus de nazaret-Sai Baba. La LLum , a través de l'anticrist , ha portat la destrucció a l'islam. NO espereu el Madhi, no espereu a   Mahoma. NOmés Al.là pot portar l'esperança a l'islam i a la humanitat. Al.là és la vida front l'existència fosca de La força destructiva de la vida de La Ment. Al.là va enviar al wahabi per crear l'estat teocràtic d'Arabia Saudí perquè Iblis governara l'Islam en el temps de foscor, però Iblis ha creat un estat totalitari fonamentalista que no superviurà al regne teocràtic de Jesus de nazaret-Sai Baba ni a l'aliança política-espiritual d'EUA, vaticà i Israel. Els deus d'Alemanya em demanaren ajuda per tornar l'esplendor al poble de la raça ària, però és una lluita global i afecta a tota la humanitat. L'islam pot ser un altre comunisme si Al.là no intervé en la seua salvació i de la humanitat. Totes dues lluites s'han de lluitar per portar esperança als musulmans. La bioeconomia és part d'eixa esperança , però també la manifestació d'AL.là. JO estic al servei d'Al.là i La llei ajudarà en tot allò que siga possible per erradicar les amenaces de les forces espirituals de La Ment.

         Si existeix Déu i Al.là perquè hi ha sufriment? perquè hi ha foscor en la vida? Heu de pensar que les forces espirituals de La Ment tenen el poder de l'ordre material de La Ment i el déu computador vivent o matrix dimensional que abasta 1000 universos. Amb aquest poder de pura enginyeria espiritual ha pogut portar al poder a Stalin en la Rússia Comunista o a Jesus de Nazaret en el cristianisme. L'ordre material té la potència del tot -ment -La Ment i es capaç de transformar la realitat perquè domina qualsevol aspecte de poder de la realitat. Té un fluïd d'existència fosca i una cosa anomenada dimensió química de la realitat que en realitat és sensacions químiques-IL.lusió. Per una part és real i tothom té un doble químic que el domina i per un altra és pura il.lusió que es desvaneix si tens l'opció com jo d'una doble realitat de vida. Però tothom esta a mercè del matrix del déu computador vivent. Aquest matrix funciona amb un feix que manipula les ments amb l'ajuda del poder material de La Ment i es capaç de canviar la història de la humanitat. Aquesta terminal de poder té més força que les manifestacions de l'infinit dels principis de vida que poden dirigir la història de la humanitat. Així , veient que no poden canviar  el destí de la humanitat si seguia el poder d'enginyeria espiritual del Tot-ment- La Ment-ordre material que anul.la qualsevol altre poder. Així que Déu i Al.là i altres forces espirituals de llibertat han hagut d'esperar a que la llei aniquilara el poder de La Ment per activar-se i portar l'esperança a la humanitat i a La Creació. Han fet el mateix que he fet jo, comprendre la innecessitat de fer res i simplement actuar per gaudi o expressió del propi poder de cada  realitat espiritual. 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...