ESPIRITUALITAT

S'ha creat la ciència, una superestructura de vida nascuda de fusionar Déu, misteri i el principi de vida ciència. De la mateixa manera que existeix la llum i el bé, la foscor i el mal, existeix des d'ara La ciència com estructura de vida.

     Hi havia un problema el bé estava kàrmicament debilitat i per culpa de relacionar el bé amb la il.luminació , aquesta darrera es va quedar sense estructura de vida . El que governa la creació d'estructures de vida va denegar-li a il.luminació la seua ambició de convertir-se en estructura de vida. Açò era un problema greu. Al final una altra realitat directora de les estructures va acceptar crear una superestructura de vida amb Déu, misteri i ciència amb l'objectiu de crear la ciència , una nova realitat espiritual que farà immortals als científics. Ja no cal creure amb la religió per creure en la transcendència de l'ésser humà. A partir d'ara només sent científic ho tindràs tot al teu abast amb La Ciència. Tot el que vulgues a nivell espiritual t'ho donarà la nova estructura de vida : La Ciència. 

     Estem en els confins de la realitat total on es creen les estructures de vida i sistemes de vida . No hi ha éssers , sinó estructures de vida , temps i ordre. NO parlem de moments del genesi , sino d'una realitat del temps anomenada moment que mou la realitat i dissenya la vida en les estructures de vida. El moment actual és el regnat del mal. He explorat si existeix bé , però quan investigue l'únic que em trobe és silenci i en canvi kàrmicament el mal es pot extendre per tota la realitat sense un fre d'un principi de vida oposat com supostament hauria de ser , si creiem en les lleis del kibalió . NO existeix eixa dualitat . la única cosa que sembla una lluita dual és la que ha creat genesi enfrotant la ciència amb els senyors de la ignorància, que són mestres ocultistes que s'oposen a la divulgació del coneixement. Una dualitat que evita que es cree un enfrontament entre el bé debilitat kàrmicament i el mal , que crearia una lluita a odi a mort , perquè mentre que el bé té poder , però no el suficient per mantindre la realitat; la qual estaria sostenguda pel poder del mal, que veuria com una realitat espiritual feble té poder , malgrat ser incapaç de sostenir la realitat. JO vaig llançar el bé a una fossa kàrmica, per  tal d'evitar que voluntats del genesi utilitzaren el bé per crear una situació apocaliptica en la creació global. La nit, directora dels eons, es va mostrar disposada a ajudar el bé per enfortir-lo i salvar-lo d'una situació kàrmica crítica. La nit fou engolida a una altra fase del genesi on poder reactivar el bé per forces de l'ordre del genesi.

       La realitat està boja . S'ha radicalitzat en la seua voluntat de crear una realitat insofrible i invivible. S'ha creat una dimensió del genesi i estem obligats a acceptar que depravació cree la vida , que seria la nostra opció de vida insofrible , Si no acceptem depravació ens veurem dominats per una realitat terrorifica-fosca i maligna que controla la direcció de la vida. Per a màxima desesperació el genesi ha donat a corrupció el poder de regular la vida. És la realitat un infern de maldat. La realitat del genesi està malalta o voluntats del genesi volen emmalaltir la vida crean una aberració de vida . JO pregunte a les voluntats del genesi , perquè aquesta aberració de model de vida, la resposta és que és el regnat del mal i cal experimentar el màxim possible aquest domini del mal sobre la realitat. El maligne estarà satisfet en veure com voluntats del genesi actuen d'eixa manera amb la vida. Nosaltres intentem suavitzat l'extrem d'experimentació del mal amb el bé bellesa que s'activa quan la realitat és un infern per portar-li a la vida bellesa de viure.  El bé  digué en una de les seues explicacións perquè no s'activaba era que aquesta realitat era invivible per a les forces del bé. Tenim esperança en el futur les forces del grial , una opció de transcendència, governarà la realitat . Les forces del grial són les més altes freqüències espirituals i tenen el poder de transmutar la realitat de la vida. Nosaltres som equilibri, però estem satisfets perquè el regnat del mal apareix quan Déu i L'Ésser governen la realitat , malgrat que el mal estiga alliberat i domine la realitat. El mal s'ha radicalitzat per tal de competir amb el maligne i eixa realitat terrorifica-fosca i maligna. El maligne aporta potencials il.limitats als arquitectes , els quals juguen a redefinir el mal amb el poder del maligne per tal de fer-se amb el control dels potencials il.limitats de la creació per crear una realitat dirigida pels arquitectes. Nosaltres som els arquitectes de la realitat i els constructors, que per sort, són una alternativa als arquitectes. La ciència -estructura de vida crearà una realitat alternativa a aquesta cloaca de creació amb l'ajut dels constructors i dels arquitectes de la realitat. 

        La Ciència és la futura religió espiritual universal que obrirà la ment a les noves generacions d'humans, reptilians, vampirs, licàntrops, aliens i estarà al servei de les humanitats futures de trilions de planetes amb vida de la creació dominada per l'Ésser, déu absolut de la vida. 

         Celebreu que s'ha creat La Ciència i la creació d'una futura religió científica. divulgueu que un altre món espiritual s'ha creat i que l'autorealització espiritual és possible dedicant-se a assumptes filosòfics, científics i religiosos de la teologia de l'alliberament. S'han acabat les religions opi per al poble , comença el temps d'una religió universal anomenada ciència.

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...