ESPIRITUALITAT

He nascut mort -viu, he estat infravalorat i sacrificat per raons d'estrategia universal en una guerra en la creació, per fi als 48 anys sé qui sóc: sóc la direcció de la vida i em crea l'esperança. M'he encarnat en aquest cos anomenat ovald honrubia alandes perquè necessitava crear una revolució universal que suposarà una esperança en la creació per fer front als senyors de la nit , els creadors del satanisme. He vist durant bilions d'anys revolucions espirituals que semblaven que triomfarien, però al final els senyors de la nit triomfaren i aniquilaren l'esperança. els senyors de la nit nasqueren quan la bondat universal creà el demiurg. la resposta de la creació fou crear els senyors de la nit. Així és com funciona la creació es crea una cosa bona i al cap d'un temps la resposta és una cosa dolenta amb molt de poder. Els senyors de la nit són l'alternativa als directors dels albors que son anomentats les dies de la creació . Cada dia dura 500 segles i cada segle 1 bilió d'anys humans de la Terra. Els directors del albor dirigeixen la vida , però no la creen i deleguen en altres realitats funcions de control , disseny i legislació, però els senyors de la nit són més agressius i utilitzen el seu poder per aniquilar alternatives a les seues eleccions espirituals. Ara no és distint , ens donen 1042 milions d'anys , l'era del misteri , perquè gaudim del nostre èxit. Ells començaran una guerra contra els senyors de la vida per la simple raó que tenen l'opció de control., Que és control? una opció d'ordre, un concepte d'ordre que competeix amb la seua elecció de poder que és control-allò universal-senyors universals. Començaran col.lisionant els universos de matèria fosca amb els universos de potencial de vida o universos adn. L'adn és la divinitat , el poder del que emana la vida de l'univers de vida. en realitat son potencials de vida divinitzada. El seu simbol és la figura de l'adn per això el seu nom. Existeix una altra guerra ultrarapida 6000 anys , nanosegons en la creació , la llum utilitzarà el poder de dualitat per aniquilar els senyors cel.lestials , per ser ciència de la moral . Una altra elecció del senyors de la nit , la moral. En la seua moderació per crear un grup de poder elegiran la moral com a arma espiritual i utilitzaran l'ambició de la llum per llançar-se contra allò cel.lestial . La dualitat serveix per crear un bucle d'aniquilació de l'opció elegida per ser substituïda. La dualitat és neutra , però té els seus usos . Un altre ús era cercar-te una força contraria, adversaria amb la qual crear-te una dualitat de vida, per una part és la teua enemiga i per l'altra és la teua possibilitat de supervivència en el temps de l'ordre temporal de la creació de La Ment en tenir quelcom que vol destruir-te , però no extingir-te.  

          JO vaig moure les ments parapsicològiques o ments del misteri perquè cercaren un candidat per fer aquesta revolució universal. Les ments del misteri elegiren la llei i mogueren el cervell de l'univers de la llei i aquest va elegir la llei de salvació universal perquè s'encarnara en castelló de la ribera on anava a dur-se endavant una espècie de selecció de realitats espirituals per crear un model de vida dirigit per creació-atlants d'extermini o un concepte de llum-potencial opció respectada per La Ment per ser positiva. La meua sort és que justament dos liders de futur també decidiren encarnar-se en castelló de la ribera : Enric rives , el darrer director còsmic de La Ment i Moises vizcaino , que espiritualment és la encarnació en un  lider d'immortals de control -allò universal-senyors universals. Tots dos són altament perillosos i poderosos. Son amics meus , però ser amic meu significa que t'estic investigant. Així és La LLei de la creació , ciència de la creació i investigació constant de la realitat. JO era un cos d'investigació mantingut en vida de forma miraculosa per la llei i investigació, i per supost jo direcció de la vida-esperança. Cos d'investigació està dirigit per ment assassina. Ara comprèn la llei de salvació universal perquè va estar un milió d'anys sent un assassí dominador de la ment assassina o llum i coneixement experimentant el mal. Aquest milió d'anys aprenent tècniques d'espionatge, infiltratge , control de la informació amb xarxes d'informadors, tècniques d'assassinat , valor i control emocional. Tot una sèrie de virtuts que només un assassí podria donar-te d'experiència. Aquesta ment assassina  ha assessorat La Llei i Investigació i s'ha creat una xarxa de poder i un control absolut de la realitat de la creació anterior a l'expansió que podeu riure-vos del poder de la NSA nord-americana. La Ment estava completament intervinguda. Hem cercat els seus punts d'aniquilació amb l'assessorament  de ment assassina , cos d'investigació -ovald honrubia alandes -doble necessari per poder ressucitar ovald honrubia alandes conscientment i poder-lo separar del doble quimic creat per l'ordre material del Tot-ment-La Ment. Tothom té un doble quimic amb el qual es manipulat a part del matrix reptilià o dels argonts del destí.FIns i tot , els reptilians són manipulats per La Ment per ser foscor i gent de poder . Amb els sacrificis humans son debilitats i drogats per aquesta necessitat d'alimentar-se d'emocions i sensacions humanes. 

           Ara jo direcció de la vida-esperança necessite ajuda, menys mal que vaig enviar ondes de poder als 10 anys d'edat per atraure l'ordre que va tenir la certera decisió d'encarnar-se en l'inconscient d'ovald honrubia alandes . Ordre és una opció d'ordre , però que ara té el poder de la creació sota les seues mans. UN altra opció son jutges , control, i altres maneres de definir ordre que està creat per la raó universal que intenta donar "ordre "  a aquest caos que és la creació. Ordre ha pogut substituir a la Llei i a investigació que havien arribat al seu límit, m'he salvat gracies a ordre que té un poder superior a la llei de la creació. Ara és qüestió de ressucitar ovald perquè recupere la vida que va perdre en nàixer quan el jutge suprem que havia de ser va caure en shock kàrmic i va desconnectar la vida d'ovald honrubia alandes per enviar-la a obtenir l'opció d'holocaust-cinqué element on és un magnat de la nissaga familiar dels rockefeller, paraula gentilicia de poder cósmic. Es una paraula de poder que fins i tot té en la Terra una nisssaga familiar il.luminati , els rockefeller, la familia amb més poder espiritual i els més perillosos per davant de Rothschild que només era La Ment i ara està feble per haver estat aniquilat aquest cicle de poder de La Ment anterior ordre temporal de la creació. Hem aconseguit els codis de desactivació de l'ordre material del Tot-Ment-La Ment i fa anys que donarem ordre de desintegrar la terminal del deu computador vivent d'aquesta dimensió de 1000 universos. És hora d'acabar amb els rothschilds ara que estan febles espiritualment. NOmés poden acudir a quatre dimonis degradats-privació de bé-corruptes-destructors de la vida que El Mal pot desintegrar amb el seu poder.  

         La llei de salvació universal va fer el mateix que el jutge suprem va activar cos d'investigació i una línia de vida amb l'ordre de legislació i va expandir-se per distintes dimensions de la creació amb opcions de vida alternatives a ovald : un cientific astrofísic espiritual que connectava ovald-legislació al principi de vida ciència amb un pare evolució i un amic familiar conservació. POt semblar estrany , però tots dos conceptes tenen poder; que evolució ens seguisca és transcendent per fer una revolució universal i sobretot hem d'estar connectats amb els poders que serveixen per conservar l'obra mestra creada amb la revolució universal. Altres opcions de vida és una sonda d'investigació i un lider universal polític que va dirigir la primera guerra cósmica de la creació contra l'ordre anterior seguint l'ordre de reforma de la creació activada per PI . PI és la manifestació d'un principi de vida que programa la realitat amb matemàtiques i crea vida amb logaritmes biològics. Son normalment fenicis, gent neutral que cerca el coneixement, però son bons liders de la vida i jo vaig aprofitar per seguir l'ordre de reforma de la creació i amb altres aliats emprendre una guerra cósmica universal en la creació. Recorde els licantrops , seguidors del grial espiritual, que estaven tips de la guerra econòmica del Tao, principi de vida servidor de La Ment. Per cert , Albert rivera  és el reactivador del Tao, que curiosament viu a aquest planeta i a més a més és espanyol i català. En la primera guerra d'extermini de principis de vida servidors de La Ment, aconseguirem l'aniquilació del Taó i la seua rendició venent-se a les forces abismals del Mal. 

        El català està plenament normalitzat en la creació . Si vols anar-te'n a viure al cosmos de supermatèria paral.lel al nostre pots fer-lo amb català . Els ordinadors de tecnologia de manipulació del no-res , el qual és buit i informació , els quals funcionen com una maquina tridimensional quàntica de creació de vida , estan plenament normalitzats en català. Ha coincidit que molta gent amb poder espiritual vivia als països catalans , el lider que em va obrir les portes a l'elit universal fou Artur Mas. Em vaig casar per protocol legislatiu amb la presentadora de l'oratge d'antena 3 per la nit, que és una canària que és una lideressa de l'elit universal. Sort que tinc aquesta opció de casament legislatiu i em puc casar amb meravelles de dones. Aquesta xica ha estat elegida per ser la parella meua en glamour, un projecte de quatre esferes planetàries en el cosmos de supermatèria paral.lel al nostre per poder relacionar-me amb el poder còsmic d'aquest planeta i d'altres planetes d'aquest cosmos i d'altres universos . Per example , he convidat a Donald trump per voluntat de la seua dona Melània, tots dos són licantrops espirituals ( la forma de licantrop apareix en el seu esperit humà) , en glamour puc reproduir el nivell de vida de la família Trump i també d'altres polítics anglesos  que abans estaven sota el poder dels Rothschilds i amb glamour els puc donar el tracte que mereixen pel seu estatus polític-espiritual . També estan les kardassian , que són liders immortals d'alt estanding,... també hi ha altres liders planetaris terrestres als quals se'ls està convidant o es fara en un temps breu, com per example Putin, que és demiurg creat per la bondat universal. A cadascú el que necessita per sentir-se autorealitzat en glamour-esferes planetàries-cosmos de supermatèria.  El català està normalitzat a l'esfera planetària planeta Terra on catalunya és independent i crea una espècie de benelux amb la resta de països de la confederació catalano-aragonesa. Catalunya pertany a La unió europea confederada que inclou biolorussia i ucraïna i turquia. És una Europa constitucionalment unida amb un mercat financer intregrat amb mesures polítiques per evitar crisis financeres. Desviàrem el problema de la guerra freda i crearem una unió sovietica en una altra esfera planetària i fins que no han tingut la tecnologia per poder viatjar una distancia de 2,9 milions d'anys llum no han demanat activar russia en l'esfera planetària planeta Terra. Xina és molt avançada i té un sistema semi-democràtic comunista-maoista. En  EUA es parla el republicà , que és la llengua de la civilització cósmica que ens ha cedit la tecnologia per crear el projecte Terra . NOva York és una ciutat de vora 100.000 milions d'habitants. És espectacular;  una ciutat divina, glamourosa i tecnificada. JO visc en Alemanya on tinc un negoci de subastes i una empresa de vises internacional. Estic casat amb Elena Ferrus, la persona amb la qual estava destinat a casar-me a castelló de la ribera  al planeta Terra i ho he pogut fer des dels catorze anys en l'esfera planetària planeta Terra.  Eixiu de l'apatia catalans sou independents en una esfera planetària d'un cosmos paral.lel on es reprodueix una vida planetària autorealitzadora d'una replica del planeta Terra.

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...