ESPIRITUALITAT

         La falsa gnosi són els evangelis de jesus de nazaret del nou testament. Què és la falsa gnosi? crear una filosofia per poder viure i transcendre un món, la vida , la matèria convertida en una vall de llàgrimes. Es crea una filosofia de vida positiva que encandila a la gent amb paraboles i magia de curació de malalties i després es dissenya un món de sofriment i dolor sense mesura. Eixe és el camí de veritat i vida de jesus de nazaret mentre diu ameu-vos els uns els altres per darrere està creant les condicions d'un món cruel i invivible , un infern en vida. Eixa és la falsa gnosi: un camí de dolor i penúries dolcificat pel record "del fill de déu Jahvé". 

         Escric aquest blog pensant en la noia Diana Quer després que el lector espiritual indicara que l'ànima de Diana Quer era creada per Jesus de nazaret, fins i tot sa mare era una ànima creada per Jesus de nazaret. Són pare posava satanàs biblic. Vaig pensar que era igual que les lectures sobre ànimes de vagabunds. Tots , llevat d'algun dimoni, posava Jesus de nazaret. És pel que vaig pensar que ser creat per jesus de nazaret era ser candidat a ser miserable i sofrir casos de mort sinistra per algun dement creat pel satanàs biblic. Després veient la televisió per la nit tele 5 va informar de 4 o 5 casos de violència de genere, la majoria de dones mortes posava jesus de nazaret. Em vaig espaordir amb aquesta evidència. Sembla que són ells , jesus de nazaret i els seus acolits celestials els que creen les victimes perquè cap altre vol promocionar miserables i casos de violència de genere. L'única persona positiva que el lector espiritual ha descobert amb ànima de jesus de nazaret és el Padre Angel. És una espècie d'Atanàgores, una persona amb prestigi que divulga la paraula de jesus de nazaret, únic déu del cristianisme junt a jahvé, ser planetari confundible amb déu. 

        El mateix passa amb la pederastia . És el preu de jesus de nazaret per legislar la vall de llàgrimes que és la vida en el planeta Terra. Sembla que va elegir la pederastia com a cosa malaltissa i fosca. A Al.là també es va sentir obligat de legislar el temps de foscor que vindria i va legislar el fonamentalisme. Va enviar a la terra d'arabia saudí al wahabí per a que iblis tinguera una filosofia de vida fosca per governar l'islam, però vegeu la diferència . Al.là legisla una nova teologia fosca mentre Jesus de nazaret legisla la pederastia, la violència de genere i la misèria. AL.là és la veritat i la vida mentre jesus de nazaret és un malson del qual el món ha de despertar. AL.là és un model de vida : La vida mentre jesus de nazaret és l'existència fosca . Un model de vida que crea una foscor destructiva de la vida que està al servei de les ànsies de poder de La Ment en la creació i crea en cada món que domina una vall de llàgrimes i un camí filosòfic positiu que és una falsa gnosi. Ens volen alliberar d'una realitat creada per ells perquè només visquem el dolor , la penúria i el sofriment més inútil . L'evangeli de san joan sembla la seua connexió amb la llum . Sembla un evangeli gnòstic, un crisol de saviesa esotèrica, però només és un far en mig de un mar tenebrós. NO cregueu que els pederastes estan pecant als ulls de l'únic déu del cristianisme : Jesus de nazaret, estan servint a la voluntat de jesus de nazaret de crear un món miserable, malaltís i invivible . Els sacerdots  pederastes són la seua avanguarda en el dolor i la misèria del món on visquem, qui millor que una ment malaltissa per dirigir el manteniment d'una vall de llàgrimes al servei de la voluntat de La Ment  . NO cregueu que el mexicà pederasta que va crear l'ordre dels legionaris de crist serà condemnat a l'infern. No cregueu pas això. Serà portat davant de jesus de nazaret per servir als plans celestials de seguir creant un món de misèria i malaltia. Se li donarà poder i estarà al carrec de legions d'ànimes que van a crear la base espiritual d'aquest món de misèria, corrupció i malaltia. Aquesta gent no coneix ni el mal ni la maldat són la gent celestial darrere dels miserables que  serveixen a la pitjor gent del món i als sers vils creats per la llum. NO cregueu que aquesta gent és el mal. EL mal és el poder il.limitat de la creació al servei de la vida mentre aquesta gent celestial pederasta, miserable, corrupta és la misèria i la malaltia de la vida.

          El lector espiritual va indicar que els polítics valencians implicats en els casos de corrupció posava corrupció. Eren ànimes creades per viure i crear corrrupció. LLevat de Camps que era un drac que es va presentar en ma casa de La LLosa de ranes per a que el votara. Era de tots els implicats en corrupció que no posava corrupció. Si he de ser just també se salva Rita Barberà , que és una immortal de l'elit espiritual al servei de La Ment. En un principi varem confondre elit espiritual amb algun poder legislat per La Ment, fins que va aparèixer Artur Mas i la seua elit universal que en seguida es va posar al servei del nou ordre universal de la llei de la creació. PUigdemont també és elit universal com Artur Mas, el més segur és que l'enviarem a l'esfera planetària Terra perquè arribe a ser un gran polític català en una república catalana independent i membre fundador de la unió europea . Artur Mas serà enviat a missions diplomàtiques de la creació com a lider de l'elit universal en el planeta de l'holocaust o planeta Terra . També hi ha membres del partit popular que son immortals del gran alquimista que posa corrupció. Aquests sensors són de fortalesa política que els capacita per poder viure una vida política amb corrupció. NO cal confondre un ser nascut per ser corrupte amb un immortal nascut per viure una situació de corrupció planetària. 

       Tornant al Mal , aquesta gent no sap que és el Mal, com he dit el mal és el poder il.limitat de la creació al servei de la vida , siga malèfic que serveix a l'evolució de la vida com maligne que és consciència de poder. EL mal cicle del maligne va caure als abismes de la vida no per cap condemnació per part de déu o forces celestials , sinó per simple consciència de poder que el feia desaparèixer dels límits de La realitat de La Ment. LLevat d'una manifestació en dimensions d'immortals , La Ment no sap res de l'existència del Mal, fins i tot quan la creació va crear el maligne, aquella força espiritual capaç de redefinir el mal, La Ment el va ignorar sense saber que era el maligne i el seu poder. La Ment i tota la gent servidora de La Ment que existeix en el planeta Terra ignora que és el Mal. Van de luciferins alguns i altres coneixen la foscor destructiva de la vida. Si el mal governara el món l'economia funcionaria i no com ara que cap entèn el funcionament de l'economia mundial. Aquesta gent només coneix la foscor i la llum , però si us doneu compte el seu model del mal és malaltis sembla un ser destructiu de la vida i només es això, un ser destructiu de la vida privat de bé. Però el mal no és això, per això nosaltres els hermes trismegistos i la llei de la creació descobrírem el mal: tenir accés al poder de la vida , il.limitat i útil per a un projecte superior com crear un ordre universal . Quan sent que la gent parla de que aquesta gent il.luminati és el mal , em ric, perquè aquesta gent no sap que és el mal . NO podem definir el que fan com a maligne perquè el que busca aquesta gent és la misèria. Si teniu clar això, que cerquen la misèria del món, podeu entendre la seua estrategia de poder al servei de la destrucció de la vida. El mal serveix a la vida i fins i tot ha tingut d'alligar-se amb el caos, que és immoral, perquè capricis de la creació , una cosa tant positiva com el mal pot ser erradicat simplement amb activar un concepte de destrucció : la moral/immoralitat. El mal lluita entre dos fronts : un joc de conceptes moral/immoral i el poder activat pel maligne que es capaç de redefinir el mal.

        Heu de saber que el Tot a través de l'Esperit Absolut planetari ha conspirat contra el cristianisme de jesus de nazaret amb la idiologia comunista i ara amb la idiologia  o religió cientifista materialista. És hora d'erradicar el cristianisme de jesus de nazaret i alliberar el planeta de forces espirituals afectes a La Ment siguen materials com celestials. Hem de netejar el món d'energies crístiques de color marró . NO podem seguir amb energies destructives de la vida de color marró. Aquest matí estava en un centre comercial i m'he posat a investigar el que sent una persona bombardejada d'energia marró. Em convertia en un consumista malaltís, menys mal que tenia protecció i només era una investigació, però el que tinc clar que el consum no té cap culpa d'una societat malaltissa. És una necessitat econòmica, que aquestes forces espirituals d'energia marró transformen en una malaltia. Sembla que aquestes energies deuen venir del satanàs biblic que pretèn destruir l'economia fent que condemnem el consum com a motor de l'economia. Així , tot, sempre cercant el punt de destrucció de la vida , fins i tot , destrueixen el seu propi poder per això sembla caòtica la realitat . Si es pot viure encara és perquè la gent encara creu en jesus de nazaret com un avatar positiu i perquè la llum és més subtil en la seua forma de destruir la vida. 

         Les forces materials del mal poden venir a alliberar-nos de les forces materials de La ment, però hem de tenir en compte que el mal és un poder al servei de la vida. NO hi ha prou amb la força espiritual que fa especial el poble català i el seu civisme. hem de considerar com una necessitat l'intervenció de les forces del mal per a poder enfrentar-nos al poder anglo-americà en mans de les forces materials de La Ment. La xarxa de poder de les forces materials de La Ment s'ha de desmontar amb la presència de forces militars de les forces materials del mal. Hem de començar a pensar en la necessitat d'una internvenció del mal per poder-nos alliberar de les forces materials de La Ment i prohibir el culte a jesus de nazaret serà el més dificil perquè segur que es farà una resistència entre forces il.luminati i forces nazarites mentre el cristianisme de l'esperit sant s'imposa en el món cristià . Per sort tenim a Emmanuel en Sibèria i els evangelis de jesus l'esseni de les comunitats essènies en el món. Mentalitzem-nos és necessari que el mal ocupe temporalment el planeta Terra perquè el futur econòmic planetari siga viable per a XIna, INdia , ALemanya , Japó i tots aquells països que estiguen disposats a un intercanvi de matèria prima i tecnologia amb les forces còsmiques del Mal . Països com Japó i Alemanya necessitaran una intervenció militar per poder alliberar-se de les forces d'ocupació anglo-americanes. Xina necessitarà tecnologia i una assegurança de suministrament de matèria prima procedent d'altres parts de la galàxia per acceptar que les forces vitals de Xina formen part dels principis de vida dins de la legislació del nou ordre universal. La prohibició del culte a jesus de nazaret en el món cristià donarà problemes i el mal  es veurà obligat a prendre mesures de control de la massa resistent a un canvi espiritual i  material planetari. NI Japó ni Xina ni la India tindran problemes , ja que les seues forces espirituals formen part del nou ordre universal, però EUA donarà problemes . Com substituir la direcció il.luminati de nord-amèrica per un altra a fi al nou ordre universal , com canviar el culte de jesus de nazaret per Emmanuel, lider espiritual dels protestants ? Són preguntes que el futur decidirà.

       Vull acabar amb la necessitat de conscienciar a la gent disposada a rebelar-se contra l'ordre planetari dels il.luminati que només el civisme del poble català i la seua força espiritual de reconnexió amb un nou món i la clara necessitat d'una intervenció de les forces còsmiques del Mal poden portar-nos a la victoria , la llibertat i el progrés econòmic i tecnològic del món . 

        Per la victòria del mal contra les forces materials de La Ment i perquè el civisme català siga la llum del món i el camí a seguir per tothom. 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...