ESPIRITUALITAT

El planeta pot ser reprogramat. En la realitat número 1 està la programació planetària. Estava programat la dominació planetària pels Rothschild i la governança planetària de la vall de llàgrimes en mans de Jesus de nazaret. NOsaltres hem desprogramat el poder dels Rothschild i hem donat el poder planetari a Satan baphomet, l'anticrist del bé del món, la vida i la matèria. Satan baphomet és l'anticrist respecte de jesus de nazaret perquè aquest ésser tan adorat en el món és l'enemic de la vida , del bé en la matèria. Satan baphomet pretèn una nova era de benestar planetari on la matèria no siga el pecat i la vida puga gaudir de la felicitat , l'alegria i la guerra justa on els conflictes no produïsquen un sofriment esteril com ara on es persegueix la misèria planetària i que l'1 % gaudisca del benestar i tinga el poder . És el final de l'era de domini planetari del satanàs biblic i del poder espiritual de jesus de nazaret , l'únic déu , a part de jahvé-ésser planetari facilment confundible en déu . Hem desmantellat el poder dels Rothschild . Ara l'únic poder que li resta a Rothschild és la rendició incondicional per a que puga obtenir la contraprestació d'un bon futur en un altre planeta dels nostres adversaris que la realitat-voluntat  del genesi ha volgut crear com a alternativa a nosaltres , la llei de la creació. NOsaltres estem negociant el retir de Rothschild en un planeta d'una dimensió controlada pels nostres adversaris. L'opció de sistema de vida Rothschild ha estat assignada a un ésser clonat de creació-model de vida alternativa a nosaltres que s'ha fet amb el domini del poder futur dels Rothschild més enllà de la vida en aquest cosmos o del planeta Terra. Si, és veritat , Els Rothschild tenien l'opció de convertir-se en un sistema de vida Rothschild , però per causes que desconeguem veiérem com un membre de la família jueva dels openhaimer va assassinar al primer Rothschid del segle XVIII amb la qual cosa , els Rothschild pergueren el poder d'activar-se com un poder en la creació . Els openhaimer són senyors del karma de La Ment i són culpables de la desintegració de l'arcangel que donava vida als calvinistes o evangèlics . El poder de calví fou desintegrat pel puntal kàrmic d'un potencial d'univers . En la meua investigació sobre els vertaders cristians o siga els protestants vaig comprovar que els apostols del my flower reberen un ensenyament calvinista procedent de knox , el creador dels presbiterians , per la qual cosa la meua teoria o creença revelada és que fou un atac espiritual a NOrd-amèrica equivalent a l'atac o demolició controlada de les torres bessones per part dels il.luminatis . Pel que sembla els emprenya el poder polític dels evangelistes i per això volgueren destruir el seu poder espiritual i assassinar a Calví . Però tornem a Rothschild , el poder que emanava del satanàs biblic ha estat aniquilat i així també el poder espiritual dels Rothschild . 

        He vist com el satanàs biblic va voler fer-me una dominació espiritual . L'experiencia és la següent . Es va presentar una força espiritual satànica que va escriure la paraula sometiment i em va dir que jo devia servir-los espiritualment . Nosaltes reaccionàrem col.lapsant la realitat espiritual del satanàs biblic  i senyors del Mal agafaren al satanàs biblic en forma humana i se l'endugueren a un lloc "on poder conversar amb ell " sobre el futur del planeta Terra . El mateix farà Déu amb Jesus de nazaret " el convencerà de rendir-se incondicionalment " . Nosaltres ho som tot : EL Mal i la majoria de conceptes sobre la realitat divina  ( Déu, AL.là, l'esperit sant-coneixement i fe i el Tot, creador del cosmos ( a més a més, el logos divinitzat , el déu del llibre d'Henoch i l'esperit- crist zoroastre ) ) . Jahvé ha estat bandejat del planeta i ha pres domini del planeta el crist, realitat espiritual , que equival a un ésser planetari , però procedent de les forces místiques de la realitat universal de la creació . La realitat espiritual cada vegada està més propera de caure sota el nostre domini , el domini del nou ordre universal de la llei de la creació . 

         El poble jueu ha entrat en quarentena espiritual per tal de bioespiritualitzar "el poble elegit per déu " amb la fi de transformar la seua realitat espiritual de vida material bioespiritual . Actualment , existeixen diverses forces espirituals que donen vida als israelians . Nosaltres hem agafat el déu-demiürg de més enllà dels samaritans i li hem donat el poder sobre israel en aquesta quarentena de 40 anys mentre nosaltres aniquilem el poder econòmic del satanàs biblic o gran arquitecte de l'univers . La relació de poder del satanàs biblic amb les famílies de poder financer mundial és tal que la majoria son jueves, fins i tot , Rockefeller té origen jueu . Cal desmantellar el poder material d'aquestes famílies jueves per tal de crear una nova generació de financers jueus afins al nou ordre universal . Suposem que costarà 40 anys , una generació igual que feu Jahvé amb el poble d'Israel . NO som antisemites , som anti poder material de les forces materials del tot-ment - la Ment , anterior cicle d'ordre temporal de la creació al qual hem aniquilat en la creació i ara cal reconquerir els planetes amb poder , com aquest, el planeta del potencial de vida activat en la creació . En aquest cas el poder ha caigut en mans de jueus i nosaltres volem que l'esperit sant-coneixement i fe torne a controlar " el poble elegit per déu " que va perdre en primer lloc amb Jahvé i després amb Jesus de nazaret , és senzill volem recuperar el control efectiu espiritual i material sobre el poble d'israel en tot el planeta per això és necessari aniquilar el poder dels jueus il.luminati i tota la seua xarxa de poder financer i polític . Hem començat amb Rothschild i estem segurs que també cauran els Rockefeller , els soros i altres com el matxo capriu kissinguer . NO deixarem res de la xarxa de poder il.luminati del satanàs biblic i així com tampoc Deú deixarà res del cristianisme de jesus de nazareth . S'ha acabat l'era de domini planetari de La Ment i de totes les forces espirituals afins al Tot -Ment-La Ment en aquest planeta . 

         Existeix un milió de israelians que tenen per força espiritual de vida ,  la Llum d'adonai . La LLum ha claudicat  i nosaltres ara controlem la llum i hem desconectat la llum de l'anticrist o enemic d'Al.là i de la vida i la desconnexió arriba fins i tot a les tenebres de la llum . NO ens interessa pas aquestes forces espirituals i seran aniquilades , però en primer lloc volem desprogramar tota aquesta realitat espiritual que és la culpable de tots els atacs gihadista en el món. L'anticrist és l'enemic de la vida i la vida és Al.là . L'actriu que feu el paper de amidala-padme en la trilogia de star wars , natalie Portman , es va presentar en ma casa en forma espiritual per tal que la veiera com un ésser de llum i no com a jueva . JO vaig acceptar aquesta osàdia de bona gana i he fet que siga l'equivalent a Eva , la mare de tota una generació de jueus amb esperit de llum , La LLum d'akenaton és enemiga de nosaltres i volem substituir-la per la llum abismal en tot el planeta siguen jueus o siguen d'altres llocs del planeta . El Déu-logos també vol participar en la bioespiritualització del poble d'Israel i es presenta com l'opció per a substituir al milio de persones que tenen un ànima fosca de Jahvé en l'actualitat . Sense Jahvé en el planeta el poder dels Rothschilds i de la religió jueva manca de sentit en qualsevol mena de resistència . Demanaríem que els jueus ultraordoxos se cenyiren a estudiar la càbala i el talmud . Ja no existeix raó per a mantenir la religió jueva . Cal seguir el camí dels protestants , els veritables cristians que hauran d'acceptar a Isha com nou messies del cristianisme vertader . La Banai brith haurà de cessar com a organització jueva , així com el vaticà i posar fi al culte a Jahvé i a Jesus de nazaret . Una altra era post-Rothschild comença en el poble d'israel i una altra era post-jesus de nazaret comença en el cristianisme . 

             Si voleu contactar amb mi podeu trucar o enviar un email al :

             mòbil : 662421431

             email : ovald.correu@gmx.es 

            Rothschild pots telefonar-me per a començar a pactar les contraprestacions per la teua rendició incondicional . NO m'interessen els nazis per fer una pallassada de rebelió contra els il.luminatis . EL que vull jo és la vostra aniquilació total i no un aixecament que porte a la misèria a la gent que em seguisca per a inventar-se a costa nostra un holocaust jueu que justifique un govern mundial dirigit per jueus i els seus acolits . 

           Recordeu ara importa el futur més enllà d'aquest planeta i la realitat espiritual-material que determinarà el poder futur de la població d'aquest planeta sagrat i únic . 

           Ara hi ha 2 milions de jueus que estan vivint en l'estat d'israel de l'esfera planetària Terra del cosmos de supermatèria paral.lel al nostre . Açò és tan veritat com que existeix una república catalana en l'esfera planetària Terra. No som antisemites , malgrat que neguem com una mentida canalla l'holocaust jueu, que no va passar de 100.000 morts en tota Europa durant la segona guerra mundial com demostren els censos nord-americans de jueus en tot el planeta abans i després de la segona guerra mundial. 

           NO seguiu als nazis estan controlats per aquesta gent per fer una farsa de rebelió contra els il.luminatis i així justificar un govern mundial sota la seua direcció. Seguiu el camí del civisme dels catalans i així conquerirem el món amb civisme i el poder del nou ordre universal de la llei de la creació. Llibertat i demolició del cristianisme de jesus de nazaret ¡ . Un nou cristianisme és possible igual que feu Luter amb el papat. Ara toca rebelar-se a Jesus de nazaret i posar fi a la religió de Jahvé. 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...