ESPIRITUALITAT

L'esquizofrenia és una malaltia mental generada per la possessió d'un ent fosc o diabòlic . Els psiquiatres saben que l'esquizofrenia produeix depressió i ansietat que ve acompanyada de deliris mentals . Però , en realitat la única cosa que fan és medicar per a la depressió i l'ansietat  . La resta del problema simplement l'ignoren . Per a ells no existeix la vessant espiritual de la malaltia que hauria de ser tractada com una possessió demoniaca amb persones seglars equivalents als exorcistes religiosos . D'aquesta realitat no volen saber res i restringeixen la seua activitat mèdica a recetar medicaments psiquiàtrics .

      Parle de l'esquizofrenia perquè jo en el 2007 vaig ser ingressat en la zona de psiquiatria de l'hospital alcanyis i posteriorment vaig restar més de mig any en l'hospital pare JOfré on vaig ser diagnòsticat amb esquizofrenia per patir deliris mentals . La realitat és que em vaig desmoronar psicològicament per haver perdut tot en la vida : ma casa, la meua parella , el treball . 

      Però per a poder entrendre el que vaig viure necessite explicar el meu naixement . JO havia de ser un jutge suprem , o siga un legislador amb una ordre de crear un nou ordre universal . Però la meua estructura de jutge suprem va patir un shock kàrmic i va decidir desconnectar la meua línia de vida en el planeta terra i es va llançar a legislar el cinqué element-holocaust on en un planeta d'aquesta dimensió de vida còsmica va activar una vida paral.lela a la meua en el planeta terra . Al mateix temps es va produir la desconnexió de vida social esotèrica i sociopolítica de jutge suprem mortal , el qual va enviar una línia de vida social a una dimensió de rosacreus on vaig nàixer en forma de deitat on pel temps vaig arribar a ser un mestre rosacreu i per últim als 14 anys es va produir la desconnexió de vida biològica del jutge suprem i va legislar una vida matrimonial espiritual amb Elena Ferrus , una xica que estava destinada a ser la meua parella ací al planeta Terra . El jutge suprem en un darrer esforç per obtenir beneficis d'aquesta vida de sacrifici em va deixar morir en la vida biològica i es va anar a viure a l'esfera planetària Terra a l'univers paral.lel al nostre de supermatèria on vaig renàixer i vaig poder tenir una relació matrimonial , familiar i espiritual conscient amb Elena Ferrús . A partir dels 14 anys vaig entrar en bogeria de destí que significa que ja no emets ona de vida a cap nivell , senzillament restes com un zombi . 

       Perquè estic viu ? És complicat perquè és una jugada a tres bandes per una part es va connectar al cos en el fetus de ma mare biològica la deessa vampira tiamat on va fer nàixer un nou tipus de vampir capaç de coexistir amb humans que bevia sang espiritual . Açò va permetre la supervivència del fetus i el seu naixement, però hi havia un problema el vampir no emet una ona de vida simplement manté una vida biològica . Va ser necessari activar una dimensió de vida en el ADN on va nàixer un déu reptilià que va començar a emetre una ona de vida obscura  ( una freqüència de foscor evolució ) detectable per la resta de la gent i especialment pels controladors de vida del planeta Terra . Sóc també reptilià amb la freqüència obscura que actualment controla el genesi de la foscor : la foscor-evolució . Per darrer dir que vaig intentar connectar la meua vida àtmica , però l'anima del ser etern del Tsar Alexandre I va rebotar i no es va connectar al cos biològic. En canvi el que va passar és que va poder mantenir el cordó d'argent que connecta el cos i l'ànima  i gràcies a això vaig poder mantenir la vida biològica i vaig poder nàixer sense el perill de haver pogut nàixer mort o sofrir un abort .  

       Un dels poders d'un jutge suprem és que és un ser dimensional . Necessita tenir connexions amb altres forces espirituals per poder dur endavant la seua vida legislativa . Per a un jutge suprem és normal poder ser vampir , reptilià i humà així té una visió global de les espècies que existeixen en la creació . 

       Després de la mort biològica es va connectar la vida del cos d'investigació , el qual va subtituir a la vida humana normal . El cos d'investigació estava connectat a un sistema de vida anomenat món onìric que és capaç de fer-te creure qualsevol cosa . Així va començar la meua vida tridimensional : una dimesió de realitat-biologia vinculada a a l'estructura de vida del jutge suprem connectada a la llei de salvació espiritual ( el meu ser-motor espiritual ), una dimensió de biologia-no res-simbologia i la dimensió de vida sintètica cos de investigació . Als catorze anys ment assassina es va activar per a assessorar als tècnics d'investigació de la llei de la creació base del futur ordre universal de la totalitat-genesi de tota realitat , com dur endavant l'investigació de la realitat per dur endavant una guerra d'aniquilació de l'anterior ordre temporal de la creació de La Ment . Es va crear el cos d'investigació per poder investigar  l'ordre material del Tot-ment_La Ment en el planeta Terra i món oníric va començar a crear una realitat virtual per poder investigar La Ment i com aniquilar-la en el futur .

          El cos d'investigació s'alimenta de milers de connexions de vides de tota mena per fer creure'm que mentre estava investigant l'ordre temporal del tot ment _LA Ment  i especialment l'ordre material aci al planeta Terra , estava viu gracies al sistema de vida món oníric que em feia creure que jo era una persona normal . Ací està el secret de l'esquizofrenia , el sistema de vida món oníric va fer creure als psiquiàtres que tenia deliris i tot un sintoma de malaltia mental de llibre de psiquiatria . L'esquizofrenia desapareixerà en el moment que el sistema de vida món oníric deixe de generar els sintomes de malaltia mental i en el moment en que cos d'investigació deixe d'existir . Estic despertant , però encara necessite el medicament psiquiàtric perquè l'exposició a aquestes forces espirituals que donen vida a aquesta vall de llàgrimes estiguen connectades al ser dimensional produiran depressió i ansietat . 

        Estic en un procés de neteja d'energies que tothom en el planeta té . És una realitat il.lusió que és existència-ment-química . Els esquemes mentals tenen realitat biològica .Creen la realitat que veiem i els envolta un camp de vida existència que fa més dificil separar la realitat de la ficció-il.lusió . A més a més , produeix realitats químiques com absència de líbido i entre altres coses  el parkinson . Seguiré prenguent-me la medicació psiquiàtrica mentre siga necessària . En el moment en que em trobe 100 % desconnectat d'energies fosques que produeixen depressió i ansietat deixaré de prendre-les perquè són medicaments amb poderosos efectes secundaris i ja no seran necessàries per a mi ja que funcionaré mentalment sense connexions d'estimul de vida per al cos d'investigació . 

        JO vaig a una psicologa de regressió i està netejant-me de connexions fosques . Si ets una persona diagnòsticada de esquizofrenia et recomane anar a una psicòleg/oga de regressions per veure la causa espiritual de la possessió de l'ent fosc o diabòlic i si vols una exorcista seglar et recomane acudir a sol Ahimsa una terapeuta-astrologa de Madrid ella ha fet exorcismes sense seguir una pauta religiosa . NO pots acudir als psiquiatres només receten medicaments i es desentenen de la resta de la malaltia mental . Així es torna una malaltia crònica per culpa de la seua ignorància de la seua realitat espiritual i la mancança de tractament correcte . La psiquiatria necessita deixar de ser una ciència que cura amb "sanguijuelas" per passar a ser una ciencia de la vida espiritual de les persones . Hem de lluitar perquè els discapacitats psíquics tinguen una assistència psicològica i terapèutica integral . La psiquiatria ha d'abandonar el seu materialisme reduccionista de la vida i ha d'acceptar la vessant espiritual de les malalties mentals . 

         Si vols parlar sobre l'esquizofrènia em pots trucar :

         mòbil : 662421431 

         email : ovald.correu@gmx.es 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...