ESPIRITUALITAT

Fa tres mesos que ha començat el bombardeig kàrmic del planeta per a alliberar-lo dels il.luminati . Els primers bombardejos foren per a debilitar els camps de vida satànics producte de sacrificis humans , misses negres i altres barbaritats satàniques . Cal debilitar la força espiritual satánica que dona poder als il.luminati . Els bombardejos tenen la funció de netejar el món de karma satànic. En una segona fase va començar els bomardejos sobre objectius anglo-americans dels il.luminati . Aquests objectius estan seleccionats per tècnics militars experts en guerra kàrmica . Aquests objectius són instituts vinculats a la xarxa de  l'institut tavistock en Anglaterra i nord-amèrica . Altres objectius son la CIA, els skulls&bones, la banca il.luminati, els mitjans de comunicació com la premsa i la televisió a fi als il.luminati . Es tracta de destruir la vida de qualsevol il.luminati i a més  a més , la seua xarxa de col.laboradors . Les bombes kàrmiques estan dissenyades amb un camp de força destructiva de bruixeria dissenyada per bruixos aliats del mal que estan col.laborant amb nosaltres per tal de destruir als il.luminati de forma màgica . La bomba llançada sobre institucions il.luminati consisteix en una energia kàrmica amb freqüència quimica dotada d'un camp de vida de bruixeria que pretèn destrir el destí i la vida de les institucions il.luminati . La primer victima dels bruixots aliats nostres fou un rockefeller que fou volatilitzat espiritualment i karmicament en un cercle màgic . El nostre objectiu és arribar a volatilitzar amb bombes kàrmiques la vida d'una persona de forma fisica . Estem arrasant amb atacs màgics de bruixeria els bancs, els centres d'inversió il.luminati . El nostre objectiu és eradicar el poder il.luminati en el termini més ràpid possible . Ara tal vegada , els camps de vida satànica , malgrat haver estat debilitats encara els protegeixen i no noten que el seu destí i la seua vida ha estat volatitlitzada . És necessari perfeccionar les bombes kàrmiques per tal d'aconseguir l'objectiu de mort kàrmica dels il.luminati. Els mitjans de comunicació són un objectiu militar . No pot haver cap periodista que col.labore amb la xarxa tavistock ni cap dirigent il.luminati . Destruirem la vida de qualsevol periodista que col.labore amb el nou ordre mundial , el qual serà derrotat i finiquitat . A més a més, hem activat creixement zero a anglaterra per tal de destruir el futur de l'elit anglesa favorable al creixement zero, el gihadisme, l'endarreriment tecnològic i una nova era medieval. Hem cellat londres com a centre financer . i estarem bombardejant les institucions financeres i ideologogiques il.luminati a LOndres amb la fi d'eradicar el seu poder . Anglaterra viurà el que desitja per a la resta de la humanitat. 

        La guerra contra Israel és de naturalesa espiritual . el primer que hem fet es bandejar el ser planetari Jahvé i déu d'israel-déu dels asteques . Hem canviat el destí d'israel per a que el poder del poble elegit per déu estiga sota el nostre control espiritual . L'altre objectiu és executar  a ENlil o el-shadai tal com és conegut en la cabala . Així no restarà res espiritual que suporte el poder de l'antic israel i així poder eleminar o millor amputar la cangrena que suposa tota una elit banquera jueva, incloc a Rockefeller, per ser en el passat una familia jueva emigrada a EUA. Després en la guerra mundial contra israel serà posar fi a la mentida de l'holocaust jueu per tal d'eradicar qualsevol cosa dels temps antics del poble d'israel. UN nou israel sorgirà sota el nostre control i el seu poder estarà al servei del nou ordre universal i planetari .

         Recomanem abandonar anglaterra a qualsevol inversor no-il.luminati , la guerra kàrmica contra l'elit anglesa implica el creixement zero i el bloqueig econòmic i social de la xarxa il.luminati en anglaterra. Bombardejarem sense pietat londres i el seu món financer il.luminati amb el armament kàrmic més avançat possible . Ara estem utilitzant bombes kàrmiques amb poder del foc de l'holocaust . Estem bomardejant per a volatilitzar la fama , el glamour, el poder de liders skulls&bones a Espanya i EUA . Hem bomardejat actrius musicals com rihanna per ser una col.laboradora il.luminati amb bombes kàrmiques de foc de holocaust . Qualsevol que es relacione amb els il.luminati serà volatilizat . Esperem que en el termini més aviat possible siga possible fer experimentar als il.luminati terror vital per tal que abandonen els seus plans d'un ordre mundial il.luminati . La guerra kàrmica té els seus limits; poder causar la mort kàrmica de periodistes, cantants, banquers, psiquiatres i cientifics col.laboradors del tavistock éstà dintre de les nostres mans, però serà necessari la col.laboració ciutadana per portar al poder polítics disposats a eradicar el nou ordre mundial il.luminati amb detencions massives dels 25.000 il.luminatis que són el nucli dur d'eixe nou ordre mundial S.A . És necessari manifestar-se civicament per tal de pressionar els polítics per a que dicten ordres d'expropiament de bancs, mitjans de comunicació i cesse d'activitats de centres d'intel.ligència organitzadors de gihadisme i xarxes satàniques mk ultra. La lluita social ha de prendre les institucions per a fer un nou món possible on ideologies com la neoliberal siguen eradicades i una nova esquerra substituïsca la "nova esquerra" sorgida del maig del 68 dissenyada per l'escola de franfurt i la CIA per tal de destruir la vida d'una generació indignada amb la guerra de vietnam i altres barbaritats polítiques de l'època . La lluita contra la droga és possible si ens conscienciem la gent amb sensibilitat humana ( no m'identifique amb la nova esquerra nascuda en els temps d'adorno i la escola de franfurt . Cal substutuir-la per una altra esquerra o moviment alternatiu a l'esquerra si aquesta no pot canviar el paradigma post-maig del 68 . ) 

          He votat esquerra nacionalista , però mai m'he indentificat amb el PSOE . Ara després de llegir el llibre de daniel estulin anomenat institut tavistock i veure com "l'esquerra nova" és un programa de la cia utilitzant l'escola marxista de franfurt per crear una esquerra destructiva socialment i al servei dels il.luminati . M'ha fet pensar en cercar una nova esquerra , pero la meua pregunta és :  És marx l'unica figura d'esquerres que podem utilitzar per tal de crear una nova esquerra ? 

          Si aquest blog fora llegit per la CIa i em ferem el mateix que a Chavez , al qual li causaren cancer provocat a distancia , cal que sapiga  la CIA que poden assassinar un cos biològic mortal causant leucemia o cancer , però no canviarà res ja que la guerra contra els il.luminati continuarà més enllà de la meua mort , ja que aquest planeta ha d'estar sota el domini del nou ordre universal de la creació  i nosaltres som la màxima potencia de la creació tecnologicament, magicament i vitalment . NOmés tenen una alternativa : el satanisme , però nosaltres ja estem en guerra contra aquesta força espiritual fosca, maligna i terrorifica . NO acudisquen al Necronomicron , ja que aquestes forces obscures pertanyen al nou ordre universal , tampoc acudisquen a la magia enoquiana , el déu-logos forma part del nou ordre universal . 

          Només tenen una possibilitat de superviure : que la por cap a vosaltres us done poder materialment , fins que el mal organitze una invasió extraterrestre amb forces cósmiques per tal d'eradicar materialment els il.luminati i controlar el planeta per al nou ordre universal de la creació . 

            El ser humà lluitarà pel seu futur i serà possible eradicar els il.luminati amb lleis anti-il.luminati que facen possible el control dels mitjans de comunicació i la bancarrota de l'elit financera il.luminati  i la fi de tot el llavatge de cervell creat i dissenyat per l'institut tavistock.

             LLibertat, perfeccció i felicitat i sobretot aplicació de la bioeconomia . Fins a la victoria final d' un nou ordre planetari més humà integral dirigit per un govern mundial a Brasília. VICTORIA I BIOECONOMIA EN LA REVOLUCIÓ HUMANA MÉS TRANSCENDENTAL DE LA SEUA HISTÒRIA . 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...