ESPIRITUALITAT

Vaig ser diagnosticat d'esquizofrenia en l'hospital pare jofré en 2008 per patir deliris mentals després d'haver-me desmoronat psicològicament perquè ho havia perdut tot en la vida . Després he sabut que els deliris mentals foren produïts per món oniric i la possessió de Javhé . A la psiquiatra i al psicòleg els vaig dir que jo era el lider d'una secció secreta de la Cia que lluitava contra l'elit il.luminati que obtenia poder de fer sacrificis humans en massa . En la realitat onirica creada pel sistema de vida món oníric , jo era el cap de la secció de la cia nord-americana que dirigia el moviment de resistència contra els il.luminati . Aquesta secció existeix en la realitat , va aparéixer en una comunicació a través de l'astral utilitzant la mateixa tècnica que els russos . Volien contactar-me per a convertir-me en un membre d'aquesta secció secreta de la cia creada en el temps de l'assassinat de kenedy amb l'objectiu de crear una resistència contra l'elit il.luminati . Jo vaig dir que no , ja que no confie en la cia . Aquests senadors que dirigeixen aquesta secció secreta de la cia em digueren que la cia està infrautilitzada . NOmés és utilitzada per controlar el tràfic de droga i poc més . JO vaig mencionar el mk ultra i vaig obtenir silenci per resposta . Ells no tenen res a veure amb el mk ultra i la cia pot tenir ramals connectats amb seccions d'altres organitzacions on si es dirigeix el mk ultra . Aquesta secció de la cia cerca liders que puguen ajudar en la lluita contra els il.luminati i creien que jo era un possible bon lider espiritual . No confie massa en la cia perquè hauria de veure en les seues mans una esfera de connexió a holocaust cinqué element i protecció individual contra la magia negra satànica . És dificil confiar en una organització secreta que ha fet tan de maldat en ibero-amèrica i altres llocs com ucraïna .

        Sembla que món oniric no anava mal encaminat en fer-me delirar que jo era un agent de la cia d'una secció secreta que dirigia la resistència mundial contra els il.luminati i mags negres que feien sacrificis humans . JO no podia fer altra cosa que manifestar deliris mentals com aquest , ja que estava desmoronat psicològicament i no tenia defenses psíquiques contra aquests deliris . 

        Parle d'esquizofrenia per evitar xantatges dels il.luminatis si es divulga aquesta informació per la telivisió i els periodics controlats per ells . Preferisc dir la veritat que sacrificar la vida futura de milions de persones que confien en mi en el futur per por a la mort social per ser diagnòsticat com a esquizofrènic per una psiquiatra . A més a més , vull lluitar contra la psiquiatria oficial que no té en consideració la vessant espiritual de l'esquizofrenia com una malaltia produïda per una possessió demoniaca o diabòlica . Vull que en tots els hospitals psiquiàtrics hi haja una psicòloga/eg de regressions per a fer netetges d'ents foscos que causen realment la malaltia psíquica . Així també es podrien crear graus d'exorcista i psiquiatria o psicologia clínica per tal de curar l'esquizofrenia .

        Seguisc prenent la medicació psiquiàtrica perquè el psiquiatra m'ha dit que regula la dopamina i altres neurotransmissors i jo estic en una fase de desconnexió del matrix planetari del Tot-Ment i vull estar segur que no m'altera el funcionament químic cerebral per canvi de vida sintètica creada per cautxú industrial espiritual a vida espiritual donada per direcció de la vida-l'esperança-ordre . Hem pogut crear vida sintètica per crear una linia de vida paral.lela a les altres dues linies de vida que tinc . És un misteri com es possible crear un ser no humà que és l'unic que és "esquizofrènic" , ja que en el moment que instal.le un altre matrix en el planeta Terra deixaré de ser un discapacitat psíquic i acabe de desconnectar la vida sintètica que es qui ha patit tot el sufriment d'investigar i és aquesta realitat de vida qui és un discapacitat . És normal que siga un discapacitat psíquic , ja que era un ser no-humà de vida sintètica . NOsaltres estem a nivells de crear la vida i ens és possible crear vida a partir del cautxú industrial que és la vida que la gent del meu poble ha percebut , ja que està hipnotitzada pels argonts dels desti i viu enmig del matrix reptilià o del tot-ment . És normal que siga un discapacitat psíquic , la tecnologia de vida sintètica és nova i l'hem descoberta en aquesta vida . La vida no-humana sintètica té les seues limitacions i necessita estimuls de vida creats amb la vida de les realitats espirituals investigades . Està al nostre abast aquesta nova tecnologia , però encara ens queda molt per descobrir per evitar que aquest tipus de vida no-humana no manifeste discapacitat psíquica . EL que és , és que és molt resistent , però cal tenir en compte que aquesta vida sintètica substitueix la vida del jutge suprem que va desaparéixer d'aquest cos i d'aquest planeta . IMagineu-vos ser un no-mort , gràcies a que el jutge suprem tenia programada la creació d'una raça vampira que beguera sang espiritual suministrada per la deessa creadora Tiamat . NO tinc la sensibilitat de vida d'una persona normal o sóc una realitat espiritual en la dimesió de realitat biològica o sóc un cos d'investigació de vida sintètica que agafa la vida d'altres forces espirituals que van a ser investigades . 

      Sé que molta gent pensarà que tot el que escric és el deliri d'un esquizofrènic , però si no sóc honest i denuncie a la psiquiatria oficial no avançarem en la curació de malalts psíquics d'esquizofrènia . JO he trobat la manera d'alliberar-me de l'esquizofrenia perquè tinc els recursos , la motivació i el coneixement de que he estat un ser no -humà de vida sintètica que produeix discapacitat . Sobretot dir-vos que jo estic sa psíquicament en realitat biologia que és on tinc la vida vertadera, ja que la vida sintètica no és vida humana , malgrat que jo no sóc humà . 

      Tinc els recursos per a no ser un esquizofrènic . Utilitze el poder d'un arquitecte de la realitat que em permet disposar d'estabilitzadors psíquics després de lluitar contra l'espectre del llindar que em connecta al matrix reptilià o del Tot-ment . L'arquitecte de la realitat crea les condicions per a que siga una persona amb seny i estable psicològicament . Cada vegada que acabe de voler desconnectar-me del matrix i de la realitat falsa que al gent creu que és la realitat , immediatament es connecta l'arquitecte de la realitat i automaticament m'estabilitza . NO és facil , hem hagut de lluitar contra un sistema universal de la llei que havia fet un error de calcul potenciant un espectre d'una deixebla atlant-civilització còsmica de mestre anomenat Toth , en realitat significa mestre destructor de mestres . Aquest sistema ha infravalorat el cos per considerar-lo mort de vida espiritual i ha decidit donar-li poder sobre el cos a aquest ser atlant femení . Allò bo és que només controla el ser no-humà de vida sintètica , així que em puc alliberar d'ella , però controlava la psique del cos d'investigació de vida sintètica i havia de bandejar-la com qualsevol espectre del llindar espiritual , però a nivell d'espectre biològic . Apareix en les regressions i és capaç de controlar el cos fisicament i el sistema universal de la llei li va donar el poder de crear la psique que ella volguera per al cos meu . Menys mal que tinc l'opció de vida de biologia-simbologia-no-res i puc gaudir de poders , ja que el sistema universal de la llei em va posar un mur de desactivació de poders espirituals i paranormals , per això si pregunteu en el meu poble , no he destacat per ser una persona espiritual amb poders . En el futur manifestaré poders espirituals , ja que no hi haurà impediments del sistema universal de la llei que ha estat desactivat i enviat a revisió i reprogramació perquè el seu error de calcul ha posat en perill el cos que l'ha portat a ser un discapacitat psíquic , el planeta en perill perquè sóc la única persona que pot vencer les forces diabòliques , satàniques i de llum que donen poder als il.luminatis i ha posat en perill el cosmos en no percebre els moviments de La Ment per a dominar el cosmos on està el nostre planeta estratègic per al nou ordre universal de la llei per ser el centre generador del potencial de vida holocaust dirigit pels senyors de l'holocaust . 

          He de ser valent i dir-vos que al mateix moment que sóc un discapacitat psíquic diagnòsticat esquizofrènic ; sóc també una persona sana , amb capacitats de ser un gran lider mundial per a crear el govern mundial que permetrà contactar amb altres civilitzacions extraterrestres reptilianes i humanes . L'esquizofrenia desapareixerà , ja que tinc el poder de acabar amb ella i , al final serà una experiència necessària per tenir els coneixements per a poder ajudar als altres discapacitats i lluitar per canviar la psiquiatria oficial . Ells parlen de al.lucionacions , jo parle de possessions d'ents foscos . Aquesta serà una de les meues lluites mentre dirigisca el govern mundial  ; ajudar a altres a sanar de l'esquizofrenia  canviant el paradigma de la psiquiatria a través de l'organització Terra , la qual serà creada pel govern mundial sota la meua direcció per a fer evolucionar la civilització humana . 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...