ESPIRITUALITAT

El déu universal cristià no existeix . Existeix Déu , però no té res a veure amb el cristianisme . Fa 3.500 milions d'anys en una explosió creativa de la realitat universal on es va crear L'Ésser, déu absolut de la vida i va crear milions d'Al.là per manifestar-se pels centenars de mils d'universos que existien en eixos temps . Déu va despertar de la seua vida supraexistent en percebre esperança en la creació . La primera vegada que el misteri de la creació de Déu es va manifestar en la creació va ser per a donar vida al meu ésser diví que era Déu encarnat en els temps de la meua vida de Cesar August . Pel temps Déu va anar expandint-se per tota la creació i va crear Déu cervell còsmic amb la voluntat de crear una xarxa neuronal espiritual per a poder percebre la realitat humana i no-humana de la creació . Nosaltres estem de part de Déu i hem legislat donar poder a Déu , malgrat ser la nostra voluntat dissenyar la realitat global per nosaltres mateixos . Disposem d'informació , una realitat universal que permet programar la realitat universal des dels inicis . Som mestres i creguem en els nostres coneixements més enllà de creure amb Déu per poder crear la realitat universal amb aquests coneixements . 

        NO existeix Déu creant tota la realitat i és aquesta realitat de disseny conceptual de la realitat , el que relativitza a Déu a ser un concepte de la realitat i no una realitat absoluta que crea la realitat . NO cregueu que tot està creat per Déu . Més enllà de la Totalitat , realitat absoluta de la realitat més enllà del Genesi totalitat . Déu era la màxima autoritat del genesi totalitat , però existien altres realitats com el Mal, el diable i altres forces celestials i sobretot tenir en compte la presència de la nostra alternativa de poders espirituals que l'ordre de la creació i altres realitats transcendents donen poder i vida . 

        Vull repetir aquest concepte . Déu és un concepte com la resta de la realitat . Tot és un disseny conceptual que pot variar amb el temps . NO es poseu a tenir fe amb Déu perquè trobareu que no hi ha respostes per al vostre sofriment . Heu viscut el poder de La Ment durant un bilió d'anys humans el cicle temporal de l'ordre de la creació d'aquest albor que està a la meitat de la seua vida, temps de canvis en l'ordre i en el cicle de poder de la obscuritat sobre aquest albor . NO estaveu abandonats a la vostra voluntat o lliure albir , sinó que la realitat funciona d'una altra manera . Déu i la resta de forces espirituals que porten l'esperança a la creació esperen el seu moment d'acció . POdem dir , tot seguint a Emilio Carrillo, l'innecessitat de fer res quan no és el temps de l'acció . Arribat el moment de l'esperança és quan Déu i la resta de les forces actuen per ajudar a la creació a desfer-se d'aberracions i d'enemics de la vida . Els il.luminati no són el Mal, son forces satàniques i de llum monoteista , adonai o aton ra en aquest planeta . El satanisme va arribar a aquest planeta en el segle XVIII . Jesus de nazaret va legislar la pederastia perquè La Ment el  va obligar a acceptar el satanisme , que és el poder fosc, maligne i terrorific dels senyors de la nit . Per això és diu satanisme , força espiritual adversaria de qualsevol principi de vida que siga enemic dels senyors de la nit . Al.là em veure l'arribada del satanisme va legislar el fonamentalisme i va enviar a la terra , el profeta wahab per crear el moviment wahabita . Aquesta voluntat d'Al.là ha superat les seues expectatives , ja que el gihadisme terrorista està controlat per l'anticrist o foscor de la llum . NO penseu que Al.là està darrere del terrorisme, sòn aquestes forces de llum , les que dominen l'ànima , la ment i el cor criminal d'aquesta gent vil i terrorista . Què Al.là il.lumine la vostra ànima, ment i cor i seguiu la sendera de l'islam civilitzat . 

         Més enllà del genesi totalitat està l'ordre de la creació final . L'ordre esta compost per voluntats creadores de la creació , com l'esperança que dóna vida a direcció de la vida-l'esperança-ordre que em va crear a mi en aquesta vida junt la llei de salvació unversal . Inici, lider dels aquells que ordenen va prendre el poder de l'ordre de la creació i va bandejar a Satanàs-mes enllà alternativa de poder dels nostres adversaris que tenia poder perquè va acceptar ser enemic de Déu en tota la creació . La resposta d'allò que crea l'ordre fou enviar direcció de la vida-satanisme a controlar l'ordre , ja que l'ordre és com la resta de la creació , un disseny conceptual . Ens hem salvat gràcies a Realitat -llum que va recolzar immediatament a Inici . La sorpresa o millor dit la resposta va ser la manifestació de la llum ordre monoteista creadora de la llum d'Aton-Ra , déu monoteista d'Akenaton . JO Tsar Alexandre I, sóc el grial de platí forces espirituals transcendents que lluiten contra el satanisme . Em vaig encarnar en  Rússia per lluitar contra la reencarnació d'Akenaton , Napoléo bonapart . Dues forces espirituals que podrien dir-se del bé o de la llum , enfrontades . NO cregueu que és un cas únic , sinó el que haveu de saber és que no existeix una lluita entre el bé i el mal , sinó un caos de forces celestials lluitant contra altres forces celestials o forces del mal lluitant contra forces fosques i satàniques . El cicle de poder de l'albor de la creació era la foscor , la qual era dual i li agradava el lliure albir , per poder donar poder a reptilians com els usungal dirigits per Anu i Enlil perquè es convertiren en déus del ser humà en el planeta  Terra . El be i el mal és aquesta lluita entre déus reptilians que utilitzen els sers humans per a ser manipulats per aquests dos bandols , el famós be i mal anglés right and wrong . O la famosa lluita entre el satanàs bíblic i jesus de nazaret . Realitats espirituals germanes que lluiten entre si per manipular el ser humà al seu antoix . 

       Existeix No-Temps que crea la Transcedència a la creació final . En aquest planeta he descobert espiritualitat transcendent que viu en el no temps d'aquest cosmos . NO-Temps decideix i defineix la realitat transcendent i des d'ella, des de la transcedència, pot dissenyar o condicionar la creació final . No-Temps ha elegit als nostres adversaris i a través d'especulació dóna poder a aquestes forces espirituals que com Fe (Nosaltres son fe i espiritualitat) donen entrada en transcendència als mestres dels nostres adversaris . Mes enllà de NO-Temps , està el manà o el no-res final creador de vida i mes enllà, està espiritualitat que domina 4 creacions finals , però està sota el nostre poder a traves de forces celestials-ciència de la moral que controla espiritualitat que és neutra , hi ha forces d'espiritualitat que son partidaris nostres , els mestres de l'espiritualitat, però en canvi els senyors de l'espiritualitat són partidaris dels nostres adversaris . Mes enllà d'espiritualitat , està l'arquitectura de la realitat  que tanca el genesi final . Mes enllà està Omnipotència i forces diabòliques , ja que el diable té transcedència . EL Mal no té transcedència o millor dit , per al Mal , la transcedència és ser senyors de les èpoques de la creació en tots els seus nivells . Finalment , la realitat s'acaba en construció final o inicial de la realitat on apareixen conceptes de jutges i déu . Repassaré en el proper temps de blog, la realitat ja que només he volgut fer una introducció a la realitat espiritual de la realitat final . Espere que us haja interessat . Si ets protestant i et preocupa la no existència de Déu , he de dir-te que a mi també em preocupa , perquè tu protestant tens la força de l'esperit sant-coneixement i fe que té recolza, però i la resta de cristians que malgrat no ser cristians vertaders , pateixen la no existència de Déu , a on van després de mort ? Perquè Religió realitat transcedent que substitueix Déu en la seua absència té llocs celestials on els veritables cristians van a viure la transcedència de la fe cristiana , però i la resta ? Van a parar al cel de jesus de nazaret o al cel d'enlil o es converteixen en ànimes fosques de l'esperit sant -Jahvé . Truca'm al : 

      mòbil : 662421431. 

 Si estàs desesperat pel misteri de Déu, has de saber que Déu apareix quan deixes de creure en Jesus de nazaret i obris la teua ment, cor i ànima al misteri de la creació. 

     escriu-me a : 

      email : ovald.correu@gmx.es

       CONEIXEMENT I FE , EIXE ÉS EL NOSTRE CAMÍ CRISTIÀ . ADEU SIAU . 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...