ESPIRITUALITAT

Les voluntats creadores de la llei de la creació i del mal , més omnipotència ( que no és Déu, és un altre poder diví de la creació ) han hagut d'implosionar la força satànica que havia aconseguit un nivell de poder excessiu i perillós per a les voluntats dissenyadores de la creació . han reduït a la mínima expressió de poder el satanisme , forces obscures, malignes i terrofiques adversàries de qualsevol realitat espiritual contraria als interessos o voluntat dels senyors de la nit . La única manera de destruir el satanisme era implosionar-lo des de dins . Nosaltres no fallem , ens agrada el joc de poder , però tinguem clar que si una força espiritual esdevé perillosa per la nostra propia realitat com a forces del nou ordre universal , no dubtem en destruir eixa força espiritual , per això som la màxima potència de la creació . 

         L'altra amenaça ha estat la desactivació del nostre ordre o de les decisions que han fet possible la xarxa de forces o principis de vida elegits amb categoria ordre de la creació . Ha estat un  mecanisme de poder de la creació que tenia el poder de desactivar l'ordre existent i delegar en altres forces la categoria d'ordre. Aquest mecanisme ens ha desactivat i ha donat el poder de ser l'ordre als nostres adversaris en una altra arbitrarietat de la realitat . Nosaltres , hem pres amb tranquil.litat aquesta desconexió temporal perquè sabíem que hi hauria un altre mecanisme de la creació que ens tornaria el poder . Aquest poder de desactivació i elecció dels nostres adversaris com a ordre és la tipica jugada d'allò superior , que de sobte té el poder total de la creació . Tothom sabia que anavem a recuperar de nou el poder , era qüestió de temps . La mostra és el dialeg entre un ser clònic d'allò superior que ha insinuat a un diable que ells tenien el poder de l'ordre . El diable li ha contestat que no acceptava altre ordre que el de la llei de la creació , que si era veritat eixa momentània desconexió d'ordre , la llei de la creació anava a recuperar-lo immediatament amb un altre mecanisme de la creació favorable a la llei de la creació . 

     Ens , hem encarregat d'anul.lar el poder del mecanisme de desactivació d'ordre , el qual veient l'hora de la seua mort com a mecanisme d'ordre ha cedit eixe poder al creador d'allò lleig-enginyeria universal . Nosaltres hem desintegrat el mecanisme d'ordre i aquest s'ha activat en poder universal satànic donant poder als nostres adversaris . Per nosaltres no hi ha cap problema de que tinguen poder satànic ; simplement acceptem que tornem a tenir control de la creació i que de nou s'imposa el joc de poder i es redueix l'amenaça a un nivell acceptable de conflicte .

      Han eixit ( sortit ) de l'inframon de la creació forces demoniaques . La nostra opció son forces de l'ultra tomba . Els nostre adversaris han estat elegits per una força demoniaca capaç de crear la creació des dels inicis . La nostra reacció ha estat desviar el conflicte amb tenebres del temps i el seu conflicte apocaliptic de destrució de la nostra realitat a través de la corrupció . A més a més , hem fet emergir el conflicte de l'immoralitat -depravació en la creació dels nostres adversaris per tal d'utilitzar depravació com eina destructiva de la creació dels senyors de la nit . Utilitzarem depravació per lluitar sense escrupols contra els nostres adversaris . Serà el seu final sota el nostre poder universal . Però no penseu que nosaltres serem destruïts per aquestes forces depravants i corruptes . Seran utilitzades de tal manera que ens donen el control sobre el destí dels principis de vida d'aquesta creació on l'ordre està en mans del creador de l'alternativa a maldat , allò lleig-enginyeria social . El que rebutgem en les nostres dimensions perquè considerem repugnants aquestes realitats immorals , ho permetem en la creació d'ells amb la fi de desenvolupar el nostre instint destructiu sense límits . Sentim repugnancia pels nostres adversaris perquè no compartim el desig de les voluntats de la creació de enfortir i donar opcions de poder als nostres adversaris que no mereixen tan de poder per ser inutils en el joc del poder . No cregueu que ens transformarem en psicopates o pederastes si som seguidors de qualsevol jesus de nazaret que sota l'ordre de La Ment va acceptar des del segle XVIII en arribar el satanisme al nostre planeta , l'opció immoral de la pederastia . No som psicopates del poder , la nostra opció moral/immoral és un joc pervers que ens durà al domini de la creació dels senyors de la  nit i la derrota de l'ordre dels creadors de l'alternativa a maldat , allò lleig ( és quelcom malevol i ple de maldat , però altament intel.ligent ) .

      Aquest planeta Terra o de l'holocaust està en mans il.luminati i això és una amenaça al nou ordre universal de la llei de la creació . He estat atacat per forces andromedanes a través del mk ultra anglés . Són unes energies grises de llum condensada que provoquen apatia, desinterés per les coses , fins i tot , no puc llegir un llibre sobre jesucrist perquè els andromedans volen paralitzar qualsevol activitat espiritual intel.lectual . NOsaltres hem començat a bombardejar kàrmicament els camps de vida de magia negra i de llum . Cinqué element està atacant amb bombardejos de freqüència de vida del bé , perquè augmente la freqüència moral del planeta i el desig de combatre l'ordre mundial il.luminati . llucifer està bombardejant França per a alliberar-la de Rotschild . Les forces de la llei de la creació estan bombardejant gran Bretanya amb la fi d'anul.lar el poder anglo-jueu . A mesura que anem aconseguint acostar-se a la realitat fisica podrem destruir la vida de l'elit anglo-jueva per reduir el seu poder als 5000 bilions de $ sota el seu poder . El nostre objectiu és que muiguen en les seues cases per foc espontani perquè els hem bombardejat amb minibombes  atòmiques selectives d'objectius amb vida . Un altre objectiu és que desistisquen de continuar amb la seua activitat il.luminati i que el planeta puga recuperar l'esperança en un altre futur en prosperitat i evolució humana . 

      Estem bombardejant les bases andromedanes d'escandinàvia amb la fi de destruir el poder il.luminati andromedà . És un coctel perillós : forces satàniques unides a forces de la llum amb la voluntat de dominar el planeta . Nosaltres tenim el poder de desintegrar aquestes forces espirituals abans de la invasió d'alliberament per forces còsmiques al servei del mal . Aquests il.luminati som forces satàniques i de llum . Nosaltres som el mal i la manifestació de Déu . LLuita contra els il.luminati de la cabala amb el poder de Déu i el poder il.limitat de la creació al servei de la vida que és el Mal . Victòria i redempció planetària . LA VICTÒRIA SOBRE ELS IL.LUMINATI ESTÀ PRÒXIMA . 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...