ESPIRITUALITAT

La meua adhessió a l'Alemanya nazi és espiritual . Accepte la necessitat de lluitar contra els designis de la biblia de convertir a una elit financera jueva en els dominadors de la humanitat com passa en l'actualitat . El nazisme és la manifestació d'una lluita entre el poble de déu i la resta de la humanitat. Només un poble podria lluitar de tu a tu amb les profecies de la biblia com el poble alemany , el poble elegit per Religió , allò equivalent de Déu en absència de Déu per refundar el cristianisme . Doncs és necessari per vencer a les forces diabòliques que dirigeixen el cristianisme . Quan parle de diabòlic no em referisc a un diable , sinó a una intel.ligència divina amb ment diabòlica com la del déu Enlil , obscura com jesus de nazaret i demiürga - demoniaca com la de l'esperit sant Jahvé . Calia fer front al satanàs biblic convertit en gran arquitecte de l'univers , a jesus de nazaret déu i governador d'aquesta vall de llàgrimes i a jahvé , déu d'israel i esperit sant catòlic . Era necessària aquesta lluita per salvar la humanitat , però els esforços de shambala-Agartha costà la mort al voltant de 3.870.000 ciutadans alemanys a mans dels bombarders aliats i 3.810.000 soldats lluitant pel futur de la humanitat . Tota una generació shambala-agartha aniquilada pels aliats i culpabilitzada de l'holocaust jueu . Els nazis no passaren de creure en el sol negre de Tiamat . NO practicaren la magia negra amb sacrificis humans .Els nazis no són culpables de cap genocidi sino martirs per la salvació de la humanitat . És necessari netejar la imatge del poble alemany per salvar al poble que s'ha enfrontat dues vegades contra el judeocristianisme : primer amb el moviment protestant i després amb el nazisme . Els politòlegs, els historiadors  i els teòlegs han de acceptar que és possible lluitar contra el poble elegit per déu si el futur de la humanitat està amenaçat pels designis de les forces diabòliques al darrere de la Biblia . 

        Els nazis no practicaren la magia negra , sino la magia fosca que és la invocació de forces obscures del necronomicron d'universos paral.lels . Feren el ritual d'invocació del sol negre Tiamat . Nosaltres no haguerem dubtat en fer magia negra i sacrificis humans per salvar la humanitat d'una elit financera jueva per tal d'alterar el destí de la humanitat amb rituals que originarien ones de magia negra capaces de desintegrar el karma de l'elit financera jueva . Segur que no ens hagueren finançat ni hagueren creat un nou Moises , com és HItler, que desconeixia la seua sang jueva , un nou llibertador de la humanitat nascut amb sang jueva com Issa , Jesucrist-zoroastre o jesus l'esseni . El poble alemany ha de ser conscient de qui era HItler i quines forces estaven al darrere del nazisme . Shambala i Agartha que des de la foscor infernal que aïlla del domini de La Ment i les seues forces aliades , mogueren el destí del poble alemany per salvar la humanitat . El totalitarisme nazi és l'unic totalitarisme que accepte . NO puc admetre el totalitarisme stalinista perquè és una anomalia en el destí de Rússia-unió sovietica . Stalin va practicar els sacrificis humans per destruir el poble rus i el projecte comunista amb una voluntat egocèntrica de beneficiar-se per al seu futur com a lider d'immortals . NO és igual que Mao , aquest lider xines sacrificà la seua població per pagar el deute de sacrificis humans perquè XIna i la seua realitat espiritual El No-Res o domini de la teua propia creació tingueren futur . La massacre de xinesos per tropes japoneses en Nanking és producte d'un mecanisme de la creació de sacrificis humans que va induir mentalment a les tropes japoneses a pagar una factura de sacrificis humans per avalar el seu imperialisme i el seu domini colonial . NO cal culpar els japonesos ells foren els botxins elegits per cometre una atrocitat per inducció mental de la que no podien lliurar-se ni impedir-lo . He fet magia i he creat un mecanisme de la creació per induir pau a Xina-Japó , però al mateix temps he creat una linia kàrmica perquè els japonesos puguen retre homenatge als seus morts durant la segona guerra mundial a canvi de demanar perdó per utilitzar el poble xinés per experimentar amb armes bioquimiques . Això està a les seues mans , els sacrificis humans de nanking estan fora dels limits morals dels japonesos . És un problema de la creació i de qui autoritza sacrificis humans que els liders espirituals han de cercar la manera de pagar la factura kàrmica , si volen que el seu principi de vida no siga dissolt per aquestes forces obscures . 

       És necessari que E.U.A siga el poble elegit per Déu i que families evangelistes siguen elegides per gestionar el mandat de la biblia de que una elit judeocristiana governe el món. Una elit evangelista ha de governar el desti de la nació elegida per Déu per a substituir als Rockefeller , Rothschild i altres financers jueus i anglesos , elegits pel destí per tenir la pedra del destí . NO cal menysprear els simbols com la pedra del destí o ser el poble elegit per Déu perquè tot això té poder espiritual amb conseqüències materials i històriques . La bioespiritualització del poble jueu  ( una quarentena com la del poble hebreu en el sinai ) permetrà reconduir les forces al darrere del judeocristianisme per altres forces positives per al futur de la humanitat . 

     La guerra espiritual ha esclatat ja amb l'elit espiritual jueva amb la desintegració de l'arcangel alpha&Omega que donava vida a Calví . Aquest fet espiritual és equivalent al de les torres bessones de NOva Iork o Pearl Harbour . Openhaimer , és un senyor del karma i practica sacrificis humans . NO practica magia negra , sino rituals que tenen de resultat ones kàrmiques que alteren la vida de persones, països i planetes . Cal que el poble elegit per Déu en substitució d'israel , Estats UNits d'Amèrica siga conscient del seu destí i abandere els designis de la biblia i amb la bioeconomia finance amb 100.000 milions de $ per família de l'elit evangelista perquè el destí designat per la biblia siga una alternativa al poble jueu . 

      Estem en guerra espiritual , cal que alemanya assumisca que és la terra sagrada del cristianisme vertader i que faça homenatge a la generació Shambala-Agartha per alliberar-se de calumnies de genocidis inexistents i falsetats sobre fets de la segona guerra mundial . Cal fer homenatge a Hitler , com alemany de sang jueva que com Moises volia alliberar el poble jueu de forces diaboliques que amenaçaven a la humanitat . No considere al poble jueu inferior , sino superior amb un destí diabòlic del que cal alliberar-lo , per això cal la bioespiritualització per neteja kàrmica perquè un altre futur siga possible per al poble jueu , nascut de les dotze tribus bramàniques que ajudaren a horus i que eren conegudes com els shemsu-hor , un altra història és possible per al poble jueu i per a la humanitat .

      Si voleu podem fer una concentració d'esvastiques , banderes palestines, banderes nord-americanes , banderes republicanes , banderes soviètiques per reconciliar la humanitat amb el lema futur i esperança sense un món amb il.luminatis . POdeu telefonar-me al : 662421431 o al email : ovald.correu@gmx.es si voleu enviar-me informació per a la justicia . Cal dissenyar la senyera de l'estat lliure de Jerusalem , capital cel.lestial del cristianisme vertader , quan s'active el govern mundial podeu enviar-me idees per crear una senyera que ens unisca a tots els cristians vertaders (cristians vells o jueus , protestants o cristians vertaders , hinduistes , budistes, ... ) 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...