ESPIRITUALITAT

Avui parlarem de llucifer . El meu primer contacte amb llucifer fou una experiència estranya : UNa força penetrà dintre meu i es va il.luminar el meu interior amb la paraula Gerònim . Més endavant vaig saber que era un enigma referit a Sant Gerònim traductor de la biblia vulgata i el primer que va mencionar l'existència de LLucifer en un text cristià . A Jesus , l'esseni també l'havien dit el llucer de l'alba , en clara referència a la simbologia del planeta Venus . 

     Els il.luminati s'han disfressat d'adoradors de llucifer , açò és mentida . Aquesta gent psicopata no té res a veure amb llucifer . Aquesta gent és allò diabòlic , La Ment i la llum , per això tenen problemes entre ells perquè uns són satanistes i altres la llum , principalment  la llum monoteista AKenaton-aton ra-adonai . També tenen la col.laboració del més enllà i forces obscures de sacrificis humans ;  a més d'un culte obsessiu amb la serp . 

      El problema del cristianisme és que no existeix el déu universal cristià , el que existeix són els elohim , els déus . Els déus del cristianisme catòlic són enlil-el shadai , Jesus de nazaret-déu i Jahvé-esperit sant. Cap és un déu universal cristià . aIxí doncs , no pot haver una rebelió de llucifer a un Déu que no existeix en el cristianisme . El que existeix és la relació espiritual entre satanàs biblic convertit en gran arquitecte de l'univers i el seu germà espiritual jesus de nazaret , ser connectat a l'infinit i convertit en deú . Tots aquells cristians que menyspreen satanàs biblic estan fent un error de coneixement : seguir a satanàs biblic és seguir el revers espiritual de jesus nazaret -déu . Són dos camins espirituals paral.lels i complemetaris . Així doncs , les misses negres en el vaticà i les misses blanques oficials són una realitat espiritual complementària . UN bon cristià oficial hauria de fer els dos cultes com fan els mormoms a Utah . Són realitats espirituals interconnectades . És igual d'aberrant jesus de nazaret governador de la vall de llàgrimes -déu catòlic amb la pederastia com satanàs biblic amb els seus rituals satànics massònics o misses negres que poden invocar el satanàs salomònic demoniac enviat per La Ment per destruir la foscor del necronomicron-univers fosc de tiamat a partir del temps dels acadis . Un vertader cristià hauria de ser satanista biblic i seguidor de jesus de nazaret-déu-pederastia . És una religió aberrant , menys mal que existeixen altres jesucrists i altres forces espirituals cristianes gnòstiques i espirituals divines . Però avui és el temps de llucifer . He dir que només hi ha tres conceptes de llucifer : llucifer coneixement , llucifer ocultisme i llucifer sacrifis humans de nois argentins i culte lluciferí creat per allò moral , realitat espiritual extingida per nosaltres per ser una amenaça espiritual per al nou ordre de la llei de la creació . Allò moral volia substituir a llucifer coneixement per llucifer sacrifis humans dualitat moral-immoral .

       Jo us parlaré de llucifer ocultisme perquè és el que es presenta davant meu enviant sers lluciferins baphomet . Aquest llucifer és el poder material , de vida i de manifestació de la superestructura espiritual gnòstica-rosacreu que es mencionada en els llibres de lectorium rosacrucianum , secta gnòstica catara-rosacreu creada per jan van rijckenborgh i catharose de petri . LLucifer és quelcom més que un rebel a déu , és la proteció material de tota aquella gent assedegada de coneixement que no tenen relació amb cultes satànics ni res per l'estil , són persones normals dedicades a l'esoterisme i a la metapolítica . Persones protegides per llucifer són Javier sierra , guanyador del premi planeta 2017 i ex-director de la revista más allá , Sol Ahimsa astrologa i youtuber , david parcerisa divulgador sobre els annunakis i altres assumptes metapolítics . Sense l'ajuda de llucifer aquesta gent no podria tenir èxit en la vida . JO ho se per experiència , he estat a mercè d'aquests principis de vida il.luminatis i sense protecció al matrix generat pel déu-computador vivent des de l'infinit . Aquest matrix estudiat per mi amb tota crudesa ho interprenetra tot i manipula la ment per a aconseguir qualsevol resultat de poder en el planeta des de fer que qualsevol mentida de rockefeller siga acceptada per tothom fins convertir a Stalin en el president de l'unió soviètica . JO sense la protecció de llucifer no he pogut triomfar en la vida . LLucifer és la manifestació de la creació , la vida cel.lestial de la vida còsmica i la connexió de la superestructura espiritual gnòstica-rosacreu a la matèria . LLucifer i la font de vida -déu realitat espiritual septuple universal és una harmonia espiritual . Al contrari de satanàs-arquitecte de l'univers i jesus de nazaret -déu que és una realitat destructiva de la vida . Aquesta superestructura espiritual gnòstica-rosacreu-lluciferina és el més enllà alliberador i autèntic mentre que el més enllà de les forces del  Més Enllà que denuncia david parcerisa és una trampa espiritual junt als pactes amb argonts del destí de gent que servirà als interessos il.luminati quan arriben a llocs de poder judicial , polític o econòmic . 

     LLucifer és llibertat i la clau del coneixement ocultista metapolític . Servir a LLucifer és servir al teu jo-superior . NO us preocupeu si aquests il.luminati utilitzen la paraula llucifer en les seues invocacions , llucifer és coneixement i aquesta gent il.luminati és l'antivida i l'anticoneixement . 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...