ESPIRITUALITAT

He canviat en la meua visió del cristianisme . Veig una construcció racial espiritual dels pobles que estan creats per a ser pobles elegits per a rebre la revelació cristiana vella o religió jueva , musulmana i cristiana raça blanca . Com una raça biblica es converteix en els amos financers del món , nacions riques en petroli i la raça elegida per a portar la civilització ario-cristiana al món ? És un enigma i un fet la biblia-la torà-l'alcorà no és un llibre fantasiós , no és un mite qualsevol és la base científica de com es creen una religió que dóna el poder mundial a aquells que reben la revelació i la fan seua . Els jueus no són una raça inferior , és la raça base sota la qual es crea una civilització religiosa de més de 4000 milions de creients . La religió és científica i la teologia basada en aquesta religió científica .

    Es va presentar davant meu la serp de l'eden . Al principi pensava que era una alucinació provocada per energies espirituals que volien jugar amb mi, però un bon dia la serp de l'eden es va presentar a observar-me per veure qui era jo . Crec en Adam i Eva  ( també amb lilith la vampira ) com una realitat històrica biològica real . En la torà jueva diu que Adam i Eva s'esglaiaren després d'abandonar el paradís de la foscor de la nit . Això demostraria que nasqueren en el centre del planeta , en els regnes divins similars a agartha que hi ha en la Terra foradada . Adam i Eva són una creació real racial per a crear la raça de les revelacions de les principals religions mundials . A més a més , els vampirs serien una realitat creada amb el cristianisme , al menys la nissaga vampira de dissaor , el linatge de l'eden entre caín i lilith . El meu linatge vampir és nou i la magra o déu dels vampirs que porte materialitzat en la meua estructura espiritual no humana seria paral.lel al de caín-lilith . Ja m'han advertit que respecte el linatge biblic vampir perquè es real . Els vampirs són reals i la seua astucia ha fet a través del mite i la imaginació que creguem en la seua existència fantàstica . En el temps de dominació de La Ment anterior cicle d'ordre de l'albor de la creació , els vampirs decideixen crear un mite il.luminant la ment d'escriptors , guionistes de que els vampirs existeixen . El mateix passa amb la biblia hem d'utilitzar tota la informació disponible en el llibre esseni dels jubileus , la torà , el llibres gnòstics per poder comprendre el cristianisme com una realitat racial , metapolítica i històrica . L'evolució racial genètica de la biblia és tan real com l'evolució darwinista . Com és possible que els cristians siguen la raça que haja conquerit el món , com és possible que la biblia diga que donarà el poder de les nacions amb l'usura al poble jueu i actualment estem dominats per una elit financera anglo-jueva . Es curiós que el model econòmic de l'usura done poder als de raça ària anglosaxona i en canvi la raça ària sorgida igual que adam i eva de les entranyes de la terra per elegir un model de capitalisme no usurer fracasse en dues guerres mundials que en realitat són una lluita entre la raça biblica adàmica i raça ària agarthiana . És curiós que la raça ària sorgida de la terra dels déus intraterrrens siga elegida per enfrontar-se a la raça biblica anglo-jueva i que aquesta fracasse davant la raça biblica .  És com si haguera un poder darrere de la raça biblica que done el poder a aquesta . 

     Crec que la raça ària que va sorgir del centre de la Terra és la civilització europea més antiga que la sumèria en la versió falsa oficial trobada en Alemanya . Estic investigant sobre els déus elohim que crearen a Adam , lilith i eva . És interessant la qüestió del pecat i si aquesta raça biblica tinguera com a pecat el coneixement ? i si volgueren crear les condicions d'una civilització que devia descobrir el costat esquerre del coneixement per alliberar-se dels déus elohim , ,perquè el que està clar és que no existeix el déu universal cristià . Qui dirigeix la història ? quines forces espirituals controlen la vida humana , si no existeix el déu universal cristià ? Cal que sapigueu que existeix el Déu-logos que és qui va donar vida a Enoch , als angels caiguts semjaza-mont hermó i clement d'alexandria i els seus seguidors cristians . Al.là intervé en el cristianisme amb l'angel gabriel donant menjar diví a Abraham després de nàixer i ser abandonat per sa mare en una cova , està present en el sinai després de parlar MOises amb Jahvé ,... Investigue els elohim i al model d'estructura espiritual llucifer angels caiguts-rebels i jehovà . No existeix el déu universal cristià , però existeix un arquetip de déu diabòlic al qui se li rebel.la llucifer , els titans i enki i els seus partidaris . Veig la història medieval de la pesta com un moment diabòlic de déu enlil , jehovà , i un moment fosc de jesus de nazaret , de l'esperit sant-jahvé que alliberat de ser el déu del judaïsme , cerca convertir-se en el déu dels asteques per controlar el portal de la creació en Mèxic . Per això veig que l'invasió xinesa del tibet és una manera d'activar el portal de la creació a Mèxic com preludi de l'era d'aquari o de l'apocalipsi cristià . Els xinesos no han de donar la independència al tibet , ja que mao és quelcom més que un lider xinés vulgar , és un lider espiritual del no-res , realitat espiritual universal que dona vida espiritual a Xina . És curiós que Maó siga l'emperador chin , el segon emperador ming que porta l'esplendor a Xina i abans de la seua mort siga el lider polític que dóna l'ordre d'envair el tibet . Sembla que tinguera un destí espiritual que complir com controlar els portals de la creació al tibet per al no-res. Per això , l'assassinaren espiritualment després de mort . 

     M'ha desviat estava parlant dels elohim , si són simplement déus quines forces espirituals estan darrere de la raça adàmica ? i la raça ària ? . Sembla que una té tot el poder per ser elegida per crear 3 religions mundials i en canvi , la raça ària siga elegida pel destí per desafiar el catolicisme creat per les forces del més enllà , ja que heu de saber que sant Pere no estigué a Roma ni va crear l'església romana . L'església romana està creada per Apoloni de tiana, el jesucrist que des que vaig nàixer tenia connectat a l'estructura espiritual del jutge suprem que no vaig poder ser a causa de l'intervenció de totalitat de la realitat-Misteri que va bloquejar la vida en el planeta Terra del jutge suprem que havia de donar-me vida en aquesta vida en Noruega (bergen) . Vaig ser el jesucrist fundador de l'església romana fins que una crisi en les forces del més enllà va provocar la desconnexió de jesucrist-apoloni de tiana ( si voleu llegir un poc de l'evangeli de jesucrist-apoloni de tiana esta en la pagina del meu blog religió universal ) de la meua estructura espiritual no humana . Sembla que és dificil concentrar-se en els elohim que deuen ser uns altres deús intraterrens diferents o enemics dels déus d'agartha . Perquè la realitat espiritual creadora del cristianisme va elegir els aris-agartha per fer una reforma alliberadora del cristianisme catòlic i no els anglo-jueus . Estic parlant de la trinitat religió - esperit sant-coneixement i fe - crist universal manifestada a traves d'alfa&Omega principi i fi de la creació en substitució de Déu universal . És Alpha&omega canalitzant el cristianisme arreu de la creació de 100.000 milions d'universos en aquesta dimensió d'infinit espiritual qui dóna poder als anglo-jueus , el poder de l'usura , els sacrificis humans o rituals de sacrifici de animals sagrats segons enoch ? La veritat és que estic investigant . Intente valorar la religió i la filosofia amb una altra llum que il.lumine la meua ment .

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...