ESPIRITUALITAT

He estat meditant sobre la realitat científica de la teologia i com alliberar a la filosofia de l'agnosticisme. En primer lloc he de dir que el gran martir de la filosofia va ser Nietzsche. Ell va dir la veritat i per això fou perseguit per l'Antivida i Allò Universal. Va morir de bogeria perquè va dir la veritat: Havíem matat a Déu¡ . La teologia protestant porta 500 anys sent una teologia falaç. Ha d'acceptar que no pot seguir usant a Déu per a justificar la gracia divina. A Déu del Gènesi l'han utilitzat per a justificar que hi hagué un Déu creador cristià. Això es falaç. Déu no ha intervingut en el cristianisme més enllà de la seua intervenció en la història del món. No té res a veure amb el cristianisme. El cristianisme està creat per la Realitat espiritualitat Religió a través de Alpha&Omega fi i començament, amb la col.laboració del Crist universal i l'Esperit Sant Coneixement i fe completament independent del Déu del Gènesi. La religió cristiana és obra de L'Esperit Sant Coneixement i fe amb la finalitat de crear una religió rebel a l'ordre de l'Antivida i Allò Universal. El cristianisme que conegueu és el cristianisme dels temps de la rebelió a l'ordre tirànic que va enviar a Jesús de Nazaret a aquest planeta a convertir-se en Déu perquè feia 300 bilions d'anys que no sabien res del concepte d'ésser necessari que és Déu. Els protestants han d'acceptar el cristianisme de la llum després d'assimilar la victòria sobre el catolicisme com a veritable cristianisme que portarà l'invasió de la federació còsmica dels Senyors del Mal. ELs Senyors del Mal porten la Veritat Suprema : La coronació com a messies del cristianisme de la llum a Issa , l'encarnació de l'Ésser U-Unicitat , Déu monoteista hindú que fou assinistrat pels veritables mestres budistes en l'INdia. Issa va acudir a la pregària universal de l'Esperit sant Coneixement i fe que sabent que anava a venir Jesús de Nazaret a ser Déu i que les Ments Directives de L'Antivida anaven a paralitzar l'era de l'Esperit Sant en tota La Creació perquè L'Esperit sant Coneixement i fe en la seua voluntad de rebel.lia va usar la força vital de La Realitat espiritual pecat per susbstituir els valls de llàgrimes per mons de pecat original basat en el coneixement. Açò anava en contra de la filosofia gnòstica de Ment Directiva Misèria (Ment directiva de l'Antivida en el darrer bilió de anys de La Creació ) que perseguia destruir la vida i enviar profetes d'una filosofia de vida basada en la creença de que el món , la vida i la matèria és una vall de llàgrimes que se supera amb la Gnosi. Nosaltres tenim el profeta del camí de la mà dreta-amor de Transgressió Costat Amor, Jesús de Nazaret-Déu. Dic açò perquè el primer martir d'aquesta lluita contra Jesús de nazaret fou Nietzsche que ve del Costat esquerre que va crear nihilisme : un sistema de vida que denuncia l'ordre de l'Antivida arreu de La Creació i crea filosofs i liders polítics contraris a la tirania de l'Antivida i Allò Universal.

      Estic llegint ara la correspondència entre el teòleg protestant Rudolf Bultmann i el filosof Heidegguer. Vaig veure en una fotografia de Bultmann gràcies al meu lector espiritual que era una emanació del Crist Universal . A les poques dies se'n va aparèixer el ser espiritual de Bultmann indicant-me que volia que unirà les realitats espirituals de Religió, Veritat Suprema i Ciència de la Vida en una nova teologia científica. Totes tres realitats espirituals no son conceptes com Déu que és el concepte universal d'Ésser Necessari. Ciència de la Vida és d'on emana la vida del Buda Gautama que fou il.luminat per Veritat Suprema perquè Ciència de la Vida es una realitat espiritual que dissol la unicitat o la il.lusió de l'existència de Déu. Déu és el concepte d'ésser necessari per a tot ésser que existeix un Ésser superior que crea tots els éssers vius. Veritat Suprema va observar la naturalesa especial del Buda gautama i el va il.luminar perquè superara el concepte d'Unicitat hindú. Veritat Suprema és una Realitat espiritual de transcendència de la realitat junt a Transcendència-(actualment NO-Temps) que he experimentat practicant la hipsoconsciència del cos físic ( Què és la biologia?) i té dues realitats una de religió i altra d'espiritualitat. No-Temps és una expansió de la realitat més enllà de la nostra creació. És una inteligència que no és un ésser, no concep la realitat basada en Déu o siga en un concepte de ser creador d'éssers. L'altre concepte de transcendència junt a Veritat Suprema és transmutasió-el grial són freqüències espirituals elevades que aniquilen les forces satàniques ( Jo vaig experimentar el grial de platí durant la vida de Tsar Alexandre I) .

        Bultmann vol unir la realitat creadora del cristianisme i del protestantisme o cristianisme vertader Religió a la creadora del budisme, jainisme i hinduisme Veritat Suprema i a Ciència de la vida , realitat universal que crea religions basades en la ciència de la vida per a crear una religió cristiana de la llum basada en un protestantisme que crega en Issa, encarnació de l'Ésser U-Unicitat hindú que va acudir a la pregària de l'Esperit sant Coneixement i fe en els temps de la rebelió. Ara en els temps de la victoria del protestantisme sobre el catolicisme vol crear una teologia científica basada en la realitat científica de La Creació no en una teologia falaç que no s'atreveix a dir la veritat sobre el cristianisme. Aquestes veritats dolentes són : Déu no té res a veure amb el cristianisme . És obra de Religió a través de l'Esperit sant Coneixement i fe amb la col.laboració d'alpha&omega( font de vida que emana de Religió realitat espiritual connectada a La Creació com a creadora de religions i que és Déu en absència de Déu) i el Crist Universal. El problema el tenen els catòlics que s'hauran de reunir al voltant del fill de Déu Mes enllà concepte d'Ésser Necessari Universal legislat pels dissenyadors de La Creació. Aquest Déu és Yehobao, déu egipci monoteista dels temps del gènesi reptilià contat per Anton parks i que va enviar al seu fill en els temps de la pregària de l'Esperit sant Coneixement i fe i que amb la ajuda de l'Esperit ( realitat transcendent universal) va crear les bases de la religió catòlica a Roma. Luter és deixeble de Samuel que era el deixeble de Jesucrist-Fill de Déu-Més Enllà a Damasc i l'autoritat cristiana en orient mitjà . Luter fou un sufí que seguia el cristianisme no basat en la religió jueva per això el seu antisemitisme, la única flaquesa que va tenir que mostrava a quin llinatge espiritual cristià pertanyia: El cristianisme de Jesucrist, fill d'un grec i una aramea de Siria que va nàixer a Haifa i va pasar la seua vida infantil a Egipte en el liceu filosòfic d'Alexandria i després de predicar a Palestina entre els gentils amb l'ajuda de Pilatos va anar a Roma on va conèixer a Agripina , una patricia romana de famílies antigues de Roma amb qui va tenir un fill anomenat Claudi i on va crear el moviment catòlic romà fins la seua mort a Roma l'any 60 després de l'era comú. Agripina , la seua dona , va fugir de Roma durant la persecució dels cristians per Neró amb el fill del fill de Déu. Es va refugiar a Tolosa de languedoc on va tenir descendència fins Elionor d'Aquitània. Apoloni de Tiana va reorganitzar l'esglèsia catòlica romana i va crear el papat catòlic romà perquè Jesucrist i ell eren una diada: una unió espiritual on Apoloni de Tiana havia d'acabar l'obra de Jesucrist i asseure les bases del cristianisme. 

        Serà més fàcil pels egipcis cristians convertir-se en nous cristians en la fe vertadera de Jesucrist que per als catòlics , ja que el vaticà es dissoldrà durant l'invasió de la federació cósmica per ser un centre de l'elit anglo-jueva . El vaticà formarà part del futur govern planetari teocràtic com a centre catòlic nous cristians , però sense papa Francesc que serà detengut i posat en retir forçat per ser l'últim papa catòlic. No sabem el que les tropes de la federació cósmica es trobaràn en el vaticà, però es posarà fi als cultes satanistes i altres aberracions religioses de l'elit anglo-jueva. La resta de les cúpules catòliques dels països catòlics formaràn part del govern teocràtic planetari , si accepten a Jesucrist com a fill de Déu. Els ortodoxos hauran d'acceptar l'existència de l'Esperit si volen ser ells mateix. Existeix Jesús-Zoroastre que va dirigir el cristianisme apareixent en el somni de Constantí i que va morir en la creu junt a altres zelots del seu grup rebel a Roma, va ressucitar al tercer dia i es va presentar davant Sant Pau. Jesús de Nazaret no volia crear cap religió com la cristiana . Tot és obra d'altres forces espirituals. Posteriorment acceptada la creació de la religió cristiana va combatre el protestantisme amb immortals d'Allò Universal. És veritat que sou els elegits i és el temps de la victoria del protestantisme davant el catolicisme romà al servei de Jesús de Nazaret.

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...