ESPIRITUALITAT

He estat lluitant contra l'antivida de De Gaulle i el poder dels rockefellers. De gaulle era la paraula prohibida. Tots dos son l'antivida, no l'antivida dels Rothschilds que és un model de vida i és poder vital. Els Rothschild son la cara del sistema , qui és perillós de debó és warbung. De la mateixa manera que Pablo iglesias és el diable raiman que no és perillós , fins i tot em va demanar ajuda perquè respectés els seus pactes diabòlics. Pablo iglesias més enllà de ser el diable raiman és una persona que sap parlar impecablement i un exel.lent  lider de podem. El tio perillós és echenike. No us fieu d'aquesta persona és tot el que puc dir. Els de gaulle son materialistes. He tingut de fer front al seu materialisme que domina el contacte directe i un arma filosòfica determinant i decisiva: el lliure albir. Enviàrem una flota sota el comandament d'un acuiraçat per evacuar-me i el sistema de gaulle de lliure albir va activar la venda de la meua persona a esclavistes de l'ordre del poder. Per sort sospitaven de la perillositat del contacte directe amb el lliure albir i vaig negociar la venda d'una dimensió de nova creació per la meua llibertat. El sistema de lliure albir desactiva el sistema de vida de les persones i programa el teu ser i et deixa amb el teu conscient limitat. El materialisme serveix per diagnosticar una falsa esquizofrènia que es diagnosticada si tens algun poder espiritual o escoltes la veu dels teus avantpassats. L'esquizofrènia real és el domini de la depresió que es l'instrucció del teu sistema vital i el domini del subconscient mitjançant al.lucinacions. L'esquizofrènia real és una exigència de les forces infernals per entrar en el domini de forces infernals que serveixen per a que la teua dona i els teus fills puguen mirar-se en l'espill sense ser violades per la DIA o poder anar al lavabo sense patir una violació aurica i a mes a mes, poder dormir tranquil.lament sense patir una violació. Tots aquells països que m'han permés protegir la seua ciutadania amb les meues forces infernals obtingudes gràcies a que he viscut l'esquizofrènia real. He pogut dominar-la perquè he acudit a un psicòleg gestalt i a una psicològa clinica que feia regressions que en va netejar d'una entitat fosca que era Jahvé, ésser planetari, que va voler donar una ànima fosca i el meu cos lluitava per evitar la possessió d'aquest ent fosc . Us dic açò perquè jo sóc un lider. Segons el meu sistema de investigació avançada-control planetari que està connectat a milions de persones , el meu blog es llegit per 3.000.000 de persones que el tradueixen a les seues llengües. 

        M'he fet materialista perquè necessite comprendre el caos-matèria. Ara no sent disgust per mario bunge un filosof materialista al que la no revelació pel TOT o espirit absolut planetari de que el materialisme del TOT era una fase prèvia al coneixement del caos-matèria. NO puc continuar estudiant filosofia ni política perquè si estudie el quart curs i faig el treball fi de grado el meu ser serà posseït per la masoneria. M'han suspés dos examens on havia obtingut la màxima nota possible un 10 . El examen de filosofia estava fet per Kant a través de la meua ment en blanc que escrivia el que volia dir Kant i l'altre examen estava fet per cesar borgia utilitzant la mateixa tècnica , la meua ment en blanc i cesar borgia fent l'examen. No puc continuar estudiant en la uned suspenen a la gent per ordres de la masoneria anglesa.

       Jo era un agent de la CIA langly des dels cinc anys. Vengueren a la meua vida per 100.000 pessetes i em deixaren com una il.lusió òptica que es el mateix que la realitat de ser imatge moguda per forces parapsicològiques. El director de la CIA Langly va veure que jo era un potencial agent de la CIA en Espanya. He estat fidel a la CIA Langly fins a sacrificar-me per la vida de l'embaixador nord-americà a Madrid. Ara visc a l'acuiraçat que protegeix la meua vida. Fins i tot, gràcies al meu passat d'agent de la CIA langly he pogut ser fitxat per la policia d'interior pel ministeri de l'interior que també he hagut d'evacuar en un destructor per a controlar les comunicacions mundials previ a l'invasió de la federació cósmica. Betera volia tallar-me el cap i deixar-me sense vida per sort he pogut protegir-me i el policia d'interior ha estat succionat pel destructor de control de les comunicacions planetaries. No es preocupeu per la federació liriana ha estat desactivat el seu control del sistema solar.

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...