ESPIRITUALITAT

El CNI té tecnología mk-ultra generada per la central atómica de Almaraz. Les centrals nuclears no generen llum. La llum que poden generar pot ser per tecnología tesla millorada soterrada en instal.lacions sota les centrals nuclears que sería la causa dels megawats més barats de les centrals nuclears. Si no tenen la tecnología tesla millorada les centrals nuclears son ineficients i un "timo" energètic que nomes serveix per crear el mk-ultra amb l'ús del fluor i el vapor d'aigua. El vapor d'aigua podría ser el supost agent del calfament global. El que està clar és que les centrals nuclears serveixen per crear el mk-ultra global. Podrien estar alterant la psique de Gaia perque està demostrat que les centrals nuclears s'ubiquen en punts de les linies leiss que recorren el planeta. 

       El CNI està usant mk-ultra contra la meua persona. És per la nit mentre dorms. Si veieu en el vostre somni que repetiu un moviment como si estiguereu bojos es que esteu sent sotmesos al mk-ultra espanyol. L'exèrcit espanyol, la policia nacional i el CNI tenen mk-ultra o tecnologia de defensa mental d'Espanya. El problema d'aquesta tecnologia és el seu ús contra les persones. L'ús del fluor programat amb vapor d'aigua és per tornar les persones idiotes i manses. Per això no hi ha moviments reals contra els illuminati. No sé si Pablo iglesias és del CNI, però he vist com la seua imatge televisiva utilitzava el mk-ultra contra la meua persona i el que jo defense, que és que professionals intergaláctics ens alliberen dels illuminati i els pro-illuminati com Pablo Iglesias, un lider estalinista que amb l'ajuda d'Etxenique han destruït el moviment 15-m d'Espanya inutilitzant els comites de la ciutadania. El marxisme cultural és un invent dels illuminatis i la seua enginyeria social dirigida per l'Institut Tavistock i en EU for Amèrica l'institut Hudson creat per un familiar de Sigmund Freud. No he votat podem, però he votat compromís que també està infectat de marxisme cultural. Els valencians només tinguem dues possibilitats o votar extermini ètnic si votem PP o marxisme cultural si votem l'esquerra. Cal crear un moviment de centre que siga com junts per catalunya ací en el país valencià. 

      La federació cósmica ha decidit atacar i destruir el mk-ultra mundial atacant centrals nuclears que usen el fluor i el vapor d'aigua per a crear un control social totalitari. A més a més la federació cósmica està investigant l'estat psicològic de la població mundial. De moment el nostre món no té esperança, està desesperat i està sent tractat amb fluor que penetra la psique, la ment creada per la sang i el cor. Estic dient desde 2021 que hi hauría una invasió, però la pandèmia/plandèmia retardà un any la invasió. Després en octubre 2021 començà la lluita contra l'enginyeria espiritual dels principis espirituals darrere del pla per governar la creació dirigit pel tot-ment del kibalion. Ara ha arribat l'hora del contacte físic per això cal una anàlisi de la psicologia humana actual per donar pas a la invasió de contacte directe amb els illuminati per això calia destruir el mk-ultra dels països occidentals. 

Comentarios

22.04 | 01:07

hola owen que tal si recibo tu ayuda para que el sr. Felix me ayude a unirm...

24.01 | 18:12

Hola, esta es una invitación abierta para aquellos que se unieron a la gran ...

16.01 | 01:23

Mi testimonio sobre cómo me convertí en miembro de los Illuminati. Qu...

03.01 | 12:34

Eres un hombre de negocios, político, música, estudiante y quiero ser rico, p...